28 / 03 / 2024

Türkiye'nin en beğenilen otellerini Limak Turizm yaptı!

 Türkiye'nin en beğenilen otellerini Limak Turizm yaptı!

Türkiye’nin en büyük otel zincirlerinden biri olan Limak Turizm Grubu’ nun Antalya’da bulunan 4 oteli, Otelpuan.com üyeleri tarafından Türkiye’ nin en beğenilen otelleri seçildi.



Otellerinde yaşattığı keyifli deneyimle dünyanın dört bir yanından misafirlerini en iyi şekilde ağırlayan Limak Turizm Grubu’nun Antalya’daki 4 oteli, Otelpuan.com tarafından bu sene altıncısı düzenlenen yarışmada ödüle layık görüldü.

4 bine yakın otel arasından 350 binden fazla kişinin yorumu ile seçilen Limak Arcadia Golf & Sport Resort, Limak Lara De Luxe, Limak Limra Resort ve Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort ‘Türkiye’nin en çok beğenilen otelleri’ oldu.


Limak Turizm Grubu Koordinatörü K. Kaan Kavaloğlu, otellerde konaklayan misafirlerin ihtiyaçlarına uygun olarak en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını ve bu çalışmanın sonucunda aldıkları ödüllerin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Kavaloğlu, “Bu ödülü sıcak misafirperverliğimiz ve hizmetimizdeki mükemmellik anlayışımız dolayısıyla aldık. Bunun bir ekip işi olduğuna inanıyoruz. Otellerimizde görev yapan herkes titiz bir çalışma yürütüyor. Çalışmalarımız sonucunda 2013 yılında 1 milyon 550 bin misafir ağırladık. Yüzde 17’si yurt içinden gelen konukları kapsıyor. 2014 yılında bu rakamın yüzde 20’ye yükseleceğini öngörüyoruz” dedi.