20 / 04 / 2024

The BO Vue Hotel Bodrum'da imzalar atıldı!

The BO Vue Hotel Bodrum'da imzalar atıldı!

Hilton'un, Türkiye’deki ilk Curio Collection resort oteli BESA Grup Güvencesi ile Bodrum'da açılıyor. Otel için imzalar bugün İstanbul'da atıldı...


Hilton, Türkiye’deki ilk Curio Collection resort otelini açmak üzere inşaat sektöründe gerçekleştirdiği öncü projeleri ile yaklaşık yarım asırdır Başkent Ankara’ya ve Türkiye’ye damgasını vuran BESA Grup ile el sıkıştı. 



The BO Vue Hotel Bodrum için imza töreni bugün Hilton İstanbul Bomonti'de gerçekleşti. İmza törenine BESA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Hilton MENA (Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye) İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Carlos Khneisser ve Hilton Türkiye İş Geliştirme Direktörü Nida Sözügeçer katıldı.



The BO Vue Hotel Bodrum


85 odadan meydana gelen otel, Bodrum’un Ege sahilindeki en özel koylarından Küçükbük’te bulunan BESA Gruba ait The BO Viera yatırımının bir parçası olarak yükselecek.


Amerika ve Avrupa başta olmak üzere dünyanın en seçkin 18 destinasyonunda, her biri özenle tasarlanmış 67 otelin yer aldığı özel bir koleksiyon olan Curio Collection by Hilton, bulunduğu lokasyonun yerel dokularını benzersiz bir konfor ile buluşturuyor. Curio Collection by Hilton markası Türkiye’de ilk kez “The BO Vue” ile Bodrum’da yer alacak.


The BO Vue Hotel Bodrum

 

 Özgün yapısı içerisinde yaşattığı ince detaylarla  tasarlanmış mimarisi, yerel ve dünya mutfağından sunduğu  özel lezzetleri ve üst düzey misafirperverliği ile “The BO Vue”, Bodrum’un “en”lerine aday olmaya hazırlanıyor.


The BO Vue’in tamamıyla entegre olacağı The BO Viera, villa ve rezidanslardan oluşan 330 yaşam ünitesi ile misafirlerine özel plaj, spor merkezi, spa ve diğer tesislerden yararlanma olanağı sunuyor. Otelin 2021 yılında ilk misafirlerini ağırlaması bekleniyor. 


The BO Vue Hotel Bodrum


İmza töreninde açılış konuşmasını yapan Salih Bezici, Curio Collection by Hilton markası ile bir ilki gerçekleştirdiklerini vurguladı. Bezici, "Projemiz dahilinde The BO Vue Hotel Bodrum, BESA güvencesi ve Curio Collection by Hilton markası ile standartların korunacağı şekilde hayata geçiriliyor. Değerli Hilton yöneticilerine, bu lüks markayı Türkiye’ye getirmek için BESA Grup’u tercih ettiklerinden dolayı teşekkür ederim. Alanlarında uzmanlaşmış iki grubun, Bodrum’un daha da gelişmesi için güçlerini birleştirecek olmasından mutluluk duyuyorum." dedi.


Bodrum'un ülkemiz ve dünya için önemine de değinen Bezici, "Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe'nin de ifadesiyle önümüzdeki dönemde Bodrum'a toplam 5 milyar dolarlık turizm yatırımı bekleniyor. Bundan büyük mutluluk duyuyoruz." diye konuştu.


Odaların tümünün deniz manzaralı olduğu otelin Bodrum'un enlerine aday olduğunu belirten BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, "Hilton marka ve standartlarının korunacağı  “The BO Vue” otelimiz  ile Curio Collection by Hilton’un, sahip olduğu elit konseptle gerek Bodrum’a gerek turizm sektörümüze çok değerli katkılarda bulunacağına inanıyorum. Hilton’un Türkiye’ye ilk kez verdiği markası Curio Collection by Hilton için BESA Grup yatırımını  ve güvencesini seçmesinden onur duyuyoruz.  “The BO Vue”, Bodrum’un seçkin ve elegant bir adresi olarak vazgeçilmez bir  deneyim olacak. Geleceğe atılan temellerin sağlamlığını gösteren bu iş birliğinin ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.


The BO Vue Hotel Bodrum


Hilton MENA bölgesi (Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye) İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Carlos Khneisser, Her zaman iyi bir lokasyon ve iyi bir ortaklık istediğini belirtti. Bodrum'un son derece egzotik bir ortama sahip olduğunu söyleyen Carlos Khneisser, Hilton olarak burada bulunmalarının önemli olduğunu belirtti. 


Son derece heyecanlı olduklarını da belirten Carlos Khneisser, “Curio Collection, yatırımcıların lüks oteller için özgün konseptler geliştirmesine ve Hilton sistemimize entegre etmesine imkan veriyor. Türkiye’nin St. Tropez’i diye anılan Bodrum, seçkin otellere, restoranlara ve beach club’lara ev sahipliği yapıyor. Farklı bir konaklama deneyimi tasarlamayı ve geliştirmeyi taahhüt eden yatırımcıyla birlikte çalışıyor, misafirlerin sürekli gelişen bu gözde destinasyonda en iyi deneyimi yaşamasını amaçlıyoruz.” dedi.


Türkiye'nin Hilton'daki ve Hilton'un Türkiye'deki yerinin çok önemli olduğunu belirten Nida Sözügeçer, CURIO Collection by Hilton'un eşi benzeri olmayan lokasyonlardan meydana gelen bir koleksiyon olduğunu sözlerine ekledi. Hilton olarak 2007 yılında 9 olan otel sayısının bugün 91'e ulaştığını açıklayan Nida Sözügeçer, Hilton'un Türkiye'de 6 marka olarak var olduğunu söyledi.


CURIO Collection by Hilton hakkında detaylı bilgi aktarımında bulunan Sözügeçer, 27 ülkede 51 tane her anlamıyla eşi benzeri olmayan açık otelin olduğunu, 68 tane de sözleşmesi imzalanmış önümüzdeki dönemde açılacak otelin bulunduğunu söyledi. Bu otellerden bir kısmının Paris, Hamburg, Roma gibi büyük şehir otelleri, bir kısmi ise Florida, Karayipler ve Malpler gibi resort otelleri olduğu belirtti. 


CURIO Collection by Hilton, Bodrum ve Türkiye’de yeni keşiflere imza atıyor

Yeni yatırım, halen faaliyette veya yapım veya proje aşamasında olan 100’den fazla tesise sahip Curio markasının büyüyen küresel portföyüne eklenecek. Markanın Türkiye’ye yatırım planlarında İstanbul’daki Rumeli Han ve Armand olmak üzere iki tesis daha yer alıyor.


Her biri özenle seçilmiş, taklit edilemeyecek farklı özelliklerde olan ve meraklı olanlara ödül niteliğindeki simge haline gelmiş otellerin yer aldığı CURIO Collection by Hilton markası, dünyada belirli lokasyonlarda bulunuyor. Bulundukları lokasyondaki dokunun birer parçası olan  CURIO Collection by Hilton otelleri, şehirlerin ruhunu yansıtan, tam anlamıyla yerel mekânlar olarak göze çarpıyor.


Otel, Ege Denizi kıyısındaki Küçükbük’te 1,2 kilometre uzunluğunda kesintisiz bir sahile sahip. Bodrum havaalanından arabayla bir saatten daha kısa sürede ulaşılabilecek olan otel, bu eşsiz koyu şehir merkezine bağlayan ana yollara da kolay erişim avantajına sahip. 


85 odalı ve 180 yatak kapasiteli olarak planlanan The BO Vue’da, odaların çoğunun önünde havuz bulunurken, tümü deniz manzaralı olacak.


The BO Vue Hotel Bodrum


150 metrelik büyüleyici bir sahile sahip olan “The BO Vue”, benzersiz mutfak deneyimi ile de elit ve sofistike bir tatili tercih edenlerin gözdesi olacak. Ana restoranın yanı sıra, ala carte restoran da konukların en taze malzemelerle hazırlanmış, Ege mutfağından çıkan yemeklerin tadını çıkarmaları için dizayn edildi. Ayrıca, Café BO 'Bar, besleyici yemek seçeneklerinin yanı sıra en kaliteli şarap ve kokteyl seçenekleriyle konuklarını sakin bir ortama davet edecek.


“The BO Vue”, büyük led ekranları kablosuz video projektörü ve Wi-Fi dahil olmak üzere en son teknolojiye sahip toplantı salonu ile küçük toplantılar için ideal bir ortam sunacak. Otelde, egzersiz yapmak isteyenler için yüksek teknoloji ile donatılmış bir spor salonuna da yer verilecek.


Dünya standartlarında spa hizmeti ile de The BO Vue, Bodrum’un en gözde otelleri arasında olmaya aday.


 



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler