25 / 04 / 2024

Swissotel Resort Bodrum Beach hizmete girdi!

Swissotel Resort Bodrum Beach hizmete girdi!

Bodrum'da, Çağdaş Holding bünyesinde yaptırılan Swissotel Resort Bodrum Beach, törenle hizmete girdi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon,Buradan para kazanıp da kazandığı parayı tekrar Bodrum'a harcayan iş adamı Yüksel Çağlar'a teşekkür ediyorum' dedi.


Bodrum inşaat sektöründe 1987'den itibaren yatırımlar yapan Çağdaş Holding A.Ş., Turgutreis Mahallesi'nde yapımını tamamladığı Bodrum Swissotel Resort Beach Otel'i törenle açtı.


Bodrum inşaat sektöründe 1987'den itibaren yatırımlar yapan Çağdaş Holding A.Ş., Turgutreis Mahallesi'nde yapımını tamamladığı Bodrum Swissotel Resort Beach Otel'i törenle açtı. 75 milyon Euro'ya malolan otelin açılışına; Çağdaş Holding A.Ş. Yönetim Kumlu Başkanı Yüksel Çağlar, Çağlar Holding A.Ş. CEO'su Çağdaş Çağlar, Svvissoteller Genel Koordinatörü Aiden Mcauley, mimar Gökhan Avcıoglu, CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon'un da aralarında bulunduğu İstanbul.  Ankara  ve  İzmir  gibi büyükşehirlerden 1300 konuk katıldı. 

Çağdaş Holding CEO'su Çağdaş Çağlar, 'Bu projenin hayata geçmesinde başta Yönetim Kurulu Başkanımız Yüksel Çağlar'a, Sayın Gökhan Avcıoglu ve Irmak Çağlar dahil. Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu önemli ve mutlu gecede bizlerle olmanız bizim için büyük mutluluk ve onurdur. Herkese çok teşekkür ediyorum ve iyi eğlenceler diliyorum' dedi. 


Bodrum'a övgü Swissotelller Genel Koordinatörü İsviçreli Aiden McAuley, ingilizce yaptığı konuşmasında Turgutreis ve Bodrum'a övgüler yağdırdı. 


McAuley, 'Gördüğüm en iyi iç tasarımı yapan Irmak Çağlar'a ve projeyi hayata geçiren Çağdaş Holding CEO'su Çağdaş Çağlar'a çok teşekkür Ü5 :: v ediyorum. Dünyanın tanıdığı turizm ilçesinde bir değil üstelik iki Swissotel açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz' dedi. 


Dünya turizm liginde oynayan Bodrum'a bir yıldız daha takmanın gururunu yaşadıklarını söyleyen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Bodrum, Türkiye'nin gururu olan ve dünyaya açılan en medeni kapısı. Türkiye'nin marka şehri. Bu şehirde para kazanıp da. kazandığı parayı Bodrum için harcayan işadamımız Yüksel Çağlar'a ve Çağdaş Holdinge huzurlarınızda teşekkür ediyonım. Dalgalanan bayrağımıza bir yıldız taktığı için ve bu mutluluğu sizlerle yaşarken, bu güzel tesisimizin turizm camiasına hayırlı olmasını dilerim' dedi. 


Haber Ekspres