15 / 05 / 2024

Rota Marmaris projesi onaylandı!

 Rota Marmaris projesi onaylandı!

Marmaris Ticaret Odası tarafından hazırlanan, ilçenin alternatif turizm alanlarının tanıtımında yenilikçi uygulamalar ile yöreye özgü tatlarının denenmesini sağlayan bir gastronomi turunu içeren "Rota Marmaris" projesi onaylandı...


Marmaris Ticaret Odası tarafından hazırlanan, ilçenin alternatif turizm alanlarının tanıtımında yenilikçi uygulamalar ile yöreye özgü tatlarının denenmesini sağlayan bir gastronomi turunu içeren "Rota Marmaris" isimli proje. Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından onaylandı. " Rota Marmaris" kapsamında Marmaris'i ziyaret etmemiş kişilerde merak uyandırması, ziyaret etmiş olanlarda tekrar gelme isteği yaratması, hedef kitleyi, tatillerini Marmaris'te yapmaları için harekete geçirmesini sağlayıcı tanıtım ve bilgilendirme stratejileri belirlenerek, yerel halk ve ziyaretçilerin faydalanabilecekleri altyapı kurulması öngörülüyor. 


Bunun için gereki hazırlıkların yapılması adına çalışmaların hızla başlaması planlanıyor. 


Yüzde 75'i GEKA tarafından desteklenecek proje sözleşme imzalandıktan sonra başlayacak. Marmaris Ticaret Odası, projenin gidişatı ve faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerin devam edeceğini açıkladı. 


Posta Gazetesi Bodrum



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler