16 / 05 / 2024

Ofton İnşaat 50 milyon lira yatırım bedeli ile Merter'de otel yapacak!

 Ofton İnşaat 50 milyon lira yatırım bedeli ile Merter'de otel yapacak!

50 milyon lira yatırım bedeli ile hayata geçirilecek olan Ofton Merter otel projesi 608 adet yatak kapasitesine sahip. Ofton İnşaat Merter projesi tek blok halinde yükseliyor....


Ofton İnşaat, İstanbul Merter'de 608 yatak kapasiteli yeni otel projesi yapmaya hazırlanıyor. 35 bin metrekare arazi alanı üzerinde yükselecek olan Ofton Merter otel projesinde 304 adet oda bulunacak.


24 katlı tek blok halinde yükselecek olan Ofton Merter otel projesinde harfiyat çalışmalarının Şubat veya Mart ayında başlanması planlanıyor. Sportive spor mağazasının bulunduğu yerde inşa edilecek olan Ofton Merter projesi metro ve metrobüs duraklarına yakın lokasyonda hayata geçiriliyor.


 Ofton İnşaat 50 milyon lira yatırım bedeli ile Merter


30 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Ofton Merter otel projesi 50 milyon lira yatırım bedeline sahip. Ofton İnşaat Merter otel projesinde yer alan blok 8 kat zemin altı ve 16 normal kat olarak tasarlandı. Ofton Merter otel projesi 2016 yılının Haziran ayında hizmete açılacak.


Ofton Merter otel projesi Eroğlu Platform Merter'e ve Shell Merter İstasyonu'nun hemen yanında inşa edilecek. Ofton İnşaat Merter'de 166 araçlık otopark, çocuk havuzu, 200 kişi kapasiteli çok amaçlı salon ve yüzme havuzu bulunuyor.


Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri