28 / 03 / 2024

Burhan Sili: Turizmi çeşitlendireceğiz!

Burhan Sili: Turizmi çeşitlendireceğiz!

Burhan Sili turizmi çeşitlendirme çalışmaları kapsamında çok önemli bir projeye imza attıklarını söyledi. Sili "Alanya Doğa Sporlarını Geliştirme Projesi, BAKA'nın 2014 mali destek programı kapsamında hibe desteği kazanmıştır.


Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili turizmi çeşitlendirme çalışmaları kapsamında çok önemli bir projeye imza attıklarını söyledi. Sili, "Alanya Doğa Sporlarını Geliştirme Projesi, BAKA'mn 2014 mali destek programı kapsamında hibe desteği kazanmıştır. BAKA'mnyüzde 80'nini desteklediği ve Alanya Belediyesi, Alanya Doğa Sporları Kulübü, Alanya Turizm Tanıtma Vakü'nın iştirakçi olduğu projemizin amacı sezonun 12 aya yayılmasıdır" dedi. 


DÜZENLEMELER YAPILACAK

Altid  Başkanı Sili "Bölgemizde mevcut potansiyeli alternatif turizm olanakları ile sürdürebilmek gayesi ile parkur haritası çizilen yerlerde gerekli düzenlemeler yapılacak" dedi. Harita ve parkurları tanıtan broşürler hazırlanıp turizm fuarlarında kullanılacak, parkur alanları doğa yürüyüşleri eğitimleri verilip Alanya halkına ve bu sporun meraklılarına yaygınlaştırma faaliyetlerinde bulunulacak. Projede yer alan faaliyetler arasında oryantiring haritası da çizdirilecek. 


Sabah Akdeniz