25 / 04 / 2024

Bureau Hotel'in açılışı 2017'de!

Bureau Hotel'in açılışı 2017'de!

Geçen yılın Kocaeli vergi rekortmeni Murat Mustafa Satı tarafından Kartepe’de yaptırılan Bureau Hotel Residance Store inşaatı devam ediyor. Otel, 2017 yılının yılbaşı gecesi hizmete açılacak.


Geçen yılın Kocaeli vergi rekortmeni Murat Mustafa Satı tarafından Kartepe’de yaptırılan Bureau Hotel Residance Store inşaatı devam ediyor. Otel, 2017 yılının yılbaşı gecesi hizmete açılacak.


İlimizin sembol siyasetçilerinden olan eski Belediye Başkanı ve Milletvekili Sefa Sirmen’in bacanağı, geçen yılın Kocaeli vergi rekortmeni Murat Mustafa Satı tarafından Kartepe’de yaptırılacak 35 milyon dolarlık yatırım Bureau Hotel Residance Store’un temeli 5 ay önce atılmıştı. Kartepe Ataevler Mahallesi Özgürlük Caddesi’nde yer alan otel inşaatı, hızla yükseliyor. Otel, gelişen, giderek büyüyen ve modernleşen Kartepe’nin yeni yatırımlarından birisi olacak.


180 ODA, 322 RESİDANCE OFİS   

Toplam 43 bin metrekare inşaat alanını kapsayan dünya konaklama sektörünün önemli markası Bureau Hotel Residance Store’da 180 oda, 322 adet residence ofis bulunacak. Otel bünyesinde ayrıca 23 adet dünyaca ünlü yeme içme firmalarının hizmet vereceği iş yeri olacak. Otel, toplam 8 bin 500 metrekare alan üzerinde 10 katlı olarak projelendirildi. 2017 yılının yılbaşı gecesi hizmete açılacak olan otel,  yüzlerce kişiye iş imkanı sağlayacak.


OTEL 10 KATLI OLACAK

Murat Satı, tarafından yaptırılacak hotel, inşaat özellikleri bakımında ilimizde bir ilk olacak. Otelin 3 katı yerin altında, 7 katı yukarıda olarak hazırlanan proje kapsamında zeminin iki katı 200 araç kapasiteli otopark olacak. 50 araçlık da açık otopark bulunacak. Murat Mustafa Satı’nın ilimizde yaptırdığı birçok proje arasında en büyük projelerinden olan Bureau Hotel Residence Store içinde; Türk hamamı, buhar odası, sauna, masaj ve yüzme havuzu yer alacak. 


7 ADET TOPLANTI SALONU   

2017 yılı yılbaşı gecesi hizmete girecek olan otelde ayrıca 20, 50, 70, 100, 150, 200 ve 400 kişilik olmak üzere 7 adet çok amaçlı toplantı salonları ve 180 adet engelli, aile, standart, kral dairesinden oluşan farklı tip ve özelliklerde otel odaları ile hizmet verecek. 30 metrekareden başlayıp, 100 metrekareye kadar çıkan modern ofislerde ise akıllı bina teknolojisi uygulanıyor. 


OTELİN ALT KATI AVM GİBİ 

İlimizdeki oteller arasında bir benzeri daha bulunmaya Bureau Hotel Residence Store projesinde 4 asansör, her katta servis asansörleri bulunuyor. Resepsiyon, posta dağıtım hizmeti, santral çağrı hizmetleri, yüksek deprem güvenliği olan binanın alt katı tam anlamıyla bir alışveriş merkezini andıracak. Otelin alt katında kuaför, lostra, terzi, kuru temizleme, açık kapalı restaurant, kafeler, eczane ve park hizmetleri de yer alacak. 



Kocaeli Manşet



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri