28 / 04 / 2024

Adana Triton Apart Otel açıldı!

Adana Triton Apart Otel açıldı!

Adana'nın sahil ilçesi Yumurtalık'ta 12 milyon 500 bin liralık yatııımla inşa edilen Triton Apaıt Otel hizmete girdi. Hakan ve Oğuzharı Ağca kardeşlerin turizm sektörüne kazandırdığı Triton Apart Otel ekonomik tatil seçenekleriyle dikkat çekti.


Adana'nın sahil ilçesi Yumurtalık'ta 12 milyon 500 bin liralık yatırımla inşa edilen Triton Apaıt Otel hizmete girdi.

 

Hakan ve Oğuzharı Ağca kardeşlerin turizm sektörüne kazandırdığı 332 yatak kapasiteli Triton Apart Otel ekonomik tatil seçenekleriyle dikkat çekti. Yunan mitolojisinde 'Denizler Tanrısı' Poseidonun oğlu Triton un adını taşıyan ve yapımı 3 yılda tamamlanan tesiste 4 kişilik 110 metrekare ve 2 kişilik 50 metrekarelik odaları yer aldı. 


KONFORLU YAŞAM ALANLARI


 Triton Apart Otel de klimalı odaların yanı sıra açık yüzme havuzu, havuzbaşı restoran bar. toplantı salonu ve çocuk oyun alanı yer aldı. 

Ortak kullanım alanlarında ücretsiz internet bağlantısı sunulan tesis, ücretsiz otopark. sahilde ücretsiz şezlong ve güneşlik hizmetiyle de öne çıktı. 


DAİRE BAŞI ÜCRET 


Triton Apart Otel'de ücretlenen daire kişi başı yerine daire olarak düzenlendi. 4 kişinin konaklayabileceği 110 metrekarelik klimalı dairelerin ücreti kahvaltı dahil 145-195 liıa orasında belidendi. Tatilciler, 50 metrekarelik 2 kişilik dairelerden ise 79-99 lira arasında ücretlerle yararlanacak. Tesisin ilk konukları üniversite sınavı için kamp yapan öğrenciler oldu. Öğrenci kafilesi, deıs programlarının dışında havuzda yüzüp. motivasyonlarını arttırdı. 


Hürriyet Çukurova Gap