19 / 04 / 2024

Tuğba Residence satışa sunuluyor! 36 bin TL'ye!

 Tuğba Residence satışa sunuluyor! 36 bin TL'ye!

Makrom Yapı’nın Esenyurt’ta 16 Mart 2013 tarihinde inşaat çalışmalarına başlayacağı Tuğba Residence, Şubat 2015’te teslim edilecek...


Makrom Yapı, Tuğba Residence’ın Hafriyat çalışmalarına 16 Mart Cumartesi Günü başlıyor. 11 Katlı Tek Residence Bloktan oluşan Tuğba Residence’da Lansmana özel Stüdyo ve 1+1 daireler satışa sunulmuştur.


Lokasyon olarak Tem ve E5 Kesişiminde bulunan Tuğba Residence ayrıca Devlet Hastanesi, Belediye, Torium Alışveriş Merkezi, Bitpazarı, MediaMarkt, ElektroWorld, Teknosa, Bauhouse, Migros AVM gibi önemli markalara da yakınlığı ile dikkat çekmektedir.


16 Mart Cumartesi günü ön talepten çıkarak lansman satışlarına başlanacak olan projede ilk etapta Stüdyo 35 m2, 1+1 45 m2, 50 m2 ve 60 m2 daireler satışa sunuluyor.


Esenyurt’ta Residence Kavramını tam olarak yansıtacak olan projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri ilerleyen günlerde satışa sunulacaktır. Residence Konsepti içinde Alışverişten terziye , Saunadan Kuaföre kadar Residence kavramını içinde tam olarak barındıracak olan projede Anahtar teslimler Şubat 2015’te gerçekleştirilecektir.


Mimari yapısından, deprem yönetmeliklerine kadar en ince ayrıntısı ile kalite, güven, teknoloji ve modern yaşamı yansıtacak şekilde kurgulanan Projede Lansmana özel peşin fiyat ve 60 aya kadar Makrom Yapı Taksit Sistemi ile özel ödeme seçenekleri yer almaktadır. Residence Konsepti içerisinde yer alan sosyal donatılar saymakla bitmiyor; Resepsiyon, 7/24 Güvenlik, Yüzme Havuzu, Çocuk Havuzu, Sauna, Fin Hamamı, Multi Saha, Fitness salonları, Hobi odaları, Çocuk oyun parkları, Yürüyüş ve koşu parkurları, Otopark, Salonu, , Kreş, Çamaşırhane, Kafeler, Restoran, Alışveriş Merkezi, Cep Sinema Salonları, Terzi, Temizlik Hizmetleri. Güzellik Merkezi, Kuaför, Masaj Salonu, Kreş, Çamaşırhane, Kafeler, Restoran, Alışveriş Merkezi, Cep Sinema Salonları, Terzi, Temizlik Hizmetleri.


Lansmana Özel 15 Mart-30 Mart Tarihleri arasında geçerli 36.000 TL’den başlayan özel fiyatlar ve cazip ödeme koşulları için Makrom Yapı Satış Ofislerine 09:00-19:00 saatleri arasında, Web sitemize 7/24 ve çağrı merkezimize mesai saatleri içinde başvurabilirsiniz.


0212 450 19 91

www.makromyapi.com