29 / 03 / 2024

Tria Park Ekşioğlu Taşdelen Konutları'nda 195 bin TL'ye 2 konut! İcradan!

Tria Park Ekşioğlu Taşdelen Konutları'nda 195 bin TL'ye 2 konut! İcradan!

Ümraniye 3. İcra Müdürlüğü, İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Taşdelen (Güngören) Mahallesi, 1 pafta, 772 parselde yer alan 11 bin 597 metrekare alanlı Tria Park Ekşioğlu Taşdelen Konutları'nda K Blok 2 ve 4 nolu konutları satışa sunuyor


Ümraniye 3. İcra Müdürlüğü, İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Taşdelen (Güngören) Mahallesi, 1 pafta, 772 parselde yer alan 11 bin 597 metrekare alanlı Tria Park Ekşioğlu Taşdelen Konutları içerisinde K Blok 2 ve 4 nolu konutları satışa çıkarıyor. 2 nolu konutun bedeli 95 bin TL, 4 nolu konutun bedeli ise 100 bin TL. Taşınmazların satışı 17 Eylül 2011 günü saat 14.20'de Ümraniye 3. İcra Müdürlüğü'nde açık artırma usulüyle yapılacak.
2010/5077 Talimat

T.C. ÜMRANİYE 3.ICRA MUDURLUGU
Dosya No : 2010/5077 Talimat

TAŞINMAZ SATIŞ İLANI

Bir borçtan dolayı ipotekti bulunan ve aşağıda tapu kaydında adeti, cinsi, evsafı, kıymeti v«S önemli özellikleri ile satış şartlan belirtilen taşınmazların müdürlüğümüzce açık arttırma suretiyle satılarak paraya çevrilmesine karar verilmiştir.

TAPU KAYDI : İstanbul ili, Çekmeköy İlçesi, Taşdelen(Güngören) Mah., 1 pafta, 772 parsel sayılı, 11.597,44 m2 miktarlı kat irtifaklı arsada K-Blok zemin katta 6X2400 arsa paylı (2) ve (4) no'lu dairelerin tamamı Alaz İnşaat t ve Dış Ticaret Limited Şirketi adına kayıtlı olduğu anlaşılmıştır.

İMAR DURUMU : Çekmeköy Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün , 02.09.2010 tarih ve 5744 sayılı yazılarında , Çekmeköy İlçesi Güngören(Taşdelen) Mah. 1 pafta, 772 parsel sayılı yer, 17.10.2008 tasdik tarihli, 1/1000 ölçekli, Taşdelen Uygulama İmar Planında: E:1.20, H:Serbest trtifalı, kısmen Ticaret +Hizmet, kısmen de Konut Alanında kalmakta   olduğu anlaşılmıştır.

TAŞINMAZIN HALİ HAZIR DURUMU VE NİTELİĞİ: Satışı yapılacak gayrimenkul İstanbul, Çekmeköy İlçesi, Taşdelen(Güngören) Mah., Muhtar Ziya Cad. üzerinde kain 1 pafta, 772 parsel sayılı 11.597,44 m2 miktarlı, kat irtifakh arsa üzerine inşa edilmiş olan TRİA PARK Ekşioglu Taşdelen Konuttan isimli bahçeli betonarme karkas blok apartmanlardan K-blok zemin katta 62400'er arsa paylı (2) ve (4) no'lu dairelerin tamamıdır.

TRİA PARK Ekşioglu Taşdelen Konutları içinde K-Blok isimli ana bina: Ana bina Bodrum-t-Zemin+6 Normal kattan ibaret 8 katli , bahçeli betonarme karkas blok apartman olup dış cephesi ısı izolasyonlu sıvalı -boyalı, üzeri çatı üstü kiremit kaplı ve zemin kattan sonra 1.50 m. Çıkmalıdır. Binaya bahçe içinden 5 basamak çıkılarak zemin kattan alüminyum doğramalı camekanlı cümle giriş ve rüzgarlık kapılarından girilmekte olup katlar arası granit basamaklı ve alüminyum korkuluktu yangın merdiveni vardır.Bmamn bodrum katında sığınak, zemin ve normal katlarında dörder daire olup elektrik, su, doğalgaz girişi ve çift asansör teşkilatı mevcuttur.Parsel etrafı duvarla muhafazalı olup özel güvenlik korumalı site içinde park, spor ve yeşil alanları vardır.

K-Blok zemin katta 6V2400 arsa paylı (2) no'lu daire: Dairede giriş holü, koridor, mutfak, banyo, WC yeri, salon ve bir oda mevcut olup 75 m2 miktarlıdır. Giriş holü, koridor ve mutfak zeminleri seramik duvarları boyalı olup mutfak teçhizattan konulmamıştır. Banyo ile WC yeri zeminleri seramik, duvarları fayans ' kaph olup banyoda duşa kabin, klozet,lavabo olup WC yeri yüklük olarak kullanılmaktadır. Salon ve oda - zeminleri laminant kaplı olup duvarları boyalıdır. Dairenin kapılan üzeri boyalı ahşap, cümle giriş kapısı çelik kapı, pencereleri PVC dogramalıdır.Dairenin etraft zemini seramik kaplı ve duvar korkuluklu balkon ile çevrili olup büro olarak kullanılmaktadır. Dairede elektrik, su ve kalorifer tesisatı mevcuttur.
K-Blok zemin katta 6X2400 arsa paylı (4) no'lu daire: Dairede giriş holü, koridor, mutfak, banyo, WC yeri salon ve bir oda mevcut olup 75 m2 miktarlıdır. Giriş holü, koridor ve mutfak zeminleri seramik, duvarları boyalı olup üzer granit kaplı mutfak tezgahı ve dolapları vardır. Banyo ile WC yeri zeminleri seramik, Salon ve oda zeminleri laminant kaplı olup duvarları boyalıdır. Dairenin kapıları üzeri boyalı ahşap, cümle giriş kapısı çelik kapı, pencereleri PVC doğramalıdır. Dairenin etrafı zemini seramik kaplı ve duvar korkuluklu balkon ile çevrili olup büro olarak kullanılmaktadır.Dairede elektrik, su ve kalorifer tesisatı mevcuttur.

TAŞINMAZLARIN KIYMETİ: M K-Blok zemin katta 6X2400 arsa paylı (2) no'lu dairenin satış bedeli 95.000-TL    takdir edilmiştir.
2) K-Blok zemin katta 6X2400 arsa paylı (4) no'lu dairenin satış bedeli 100.000-TL takdir edilmiştir.

SATIŞ ŞARTLARI : Satışa konu gayrimenkullerden l.TASINMAZIN i K-Blok zemin katta6X2400 arsa paylı (2) no'lu daire) birinci arttırmasının 17.10.2011 günü saat 14.20-14.30 arasında, Satışa konu gayrimenkullerden 2.TASINMAZIN ( K-Blok zemin katta62400 arsq paylı (4)  no'lu daire") birinci arttırmasının 17.10.2011 günü saat 14.40-14.50 arasında ÜMRANİYE 3.İCRA MÜDÜRLÜĞÜNDE açık arttırma sureti ile yapılacaktır. Bu arttırmada tahmin edilen kıymetin % 60 mı ve rüçhanı alacaklılar varsa alacaklan mecmuunu ve satış masraflarını geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedel ile alıcı çıkmazsa en çok arttıranın taahhüdü baki kalmak şartı ile aynı taşınmazlar 27.10.2011 günü l.TAŞINMAZ İÇİN(2 Nolu Daire) 14.20-14.30, 2.TAŞINMAZ İÇİN(4 Nolu Daire) 14.40-14.50 saatleri arasında ikinci arttırmaya çıkarılacaktır. Bu arttırmada da bu miktar elde edilmemişse gayrimenkuller en çok arttıranın taahhüdü saklı kalmak üzere arttırma ilanda gösterilen müddet sonunda en çok arttırana ihale edilecektir. Şu kadarki arttırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetlerinin % 40 'mı bulması ve satış isteyenin alacağına rüçhanı olana alacakların toplamından fazla olması ve bundan başka paraya çevirme paylaştırma, masraflarının geçmesi lazımdır. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

Arttırmaya iştirak edeceklerin tahmin edilen kıymetin % 20 si nispetinde nakti "TL" si veya bu miktar kadar Milli bir bankanın teminat mektubu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir. Alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. İhale pulu, tapu alım harcı ve %1 KDV alıcıya aittir. Birikmiş bilgiler tapu satım harcı ve tellaliye satış bedelinden ödenir.

İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu taşınmaz üzerindeki haklarının hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarının dayanağı belgeler ile 15 gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde haklan tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaklardır.

İhaleye katılıp daha sonra ihale bedeli yatırmak suretiyle ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilin mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak bu fark varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

Şartname ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık otup.masrafı verildiği takdirde İsteyen alıcıya bir Örneği gönderilir.

Satışa iştirak edenleri şartnameyi görmüş ve mündericatını kabul etmiş sayılacakları.başkaca bilgi almak isteyenlerin 2010/5077 talimat sayılı dosya numarası ile Müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.

Satış ilanı ilgililerin adreslerine tebliğe gönderilmiş olup, adreste tebligat yapılamaması veya
adresleri bilinmeyenlerin de tebliğ yerine kain olmak üzere ilanen tebliğ olunur.
(İc.İf.K.126) 

İlanı görmek için tıklayınız


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com