18 / 05 / 2024

Trend Gümüşsuyu'nda 170 bin dolardan başlayan fiyatlar!

 Trend Gümüşsuyu'nda 170 bin dolardan başlayan fiyatlar!

Göğüş Yapı tarafından Taksim-Gümüşsuyu'nda merkezi bir lokasyonda hayata geçirilecek olan Trend Gümüşsuyu Luxury Residences Collection projesinde teslimler 2013'te yapılacak... Banka kredisine uygun ödeme koşulları konut alıcılarına sunuluyor...


Göğüş Yapı tarafından Taksim-Gümüşsuyu'nda hayata geçirilen ve tek blokta 12 adet konuttan meydana gelen Trend Gümüşsuyu Luxury Residences Collection projesinde satışlar bugün başladı. 


Teslimlerinin 2013'te yapılması beklenen Trend Gümüşsuyu projesinde 1+1, 2+1, 2+1 ve 3+1 teraslı daireler bulunuyor. Trend Taksim projesinde kurumsal işletme de yer alıyor ve projenin içinde spa, fitness, lobby, home cinema, Türk hamamı, sauna, buhar odası, jakuzi, play-station odası, bilardo, dans stüdyosu, yoga-pilates odası, kareoke odası, parti odası, kiralık Vespa hizmeti, toplantı odası, business room, gökyüzü gözlem evi, Chef's room, sanat atölyesi, bahçe, barbekü alanı, puro ve şarap odası yer alıyor.


Lokasyonuyla da dikkae çeken Trend Gümüşsuyu Luxury projesi, Taksim meydanı ve İstiklal Caddesi'ne, Dolmabahçe'ye, Kabataş'a, alışveriş merkezleri ve üniversitelere oldukça yakın bir konumda yükseltiliyor.


Trend Gümüşsuyu'nda evler 170 bin dolardan başlayan fiyatlarla sahiplerini bekliyor. Banka kredisine uygun ödeme koşullarına da sahip olan projede yüzde 30 ve yüzde 50 peşinatla Göğiş Yapı bünyesinde 12 ay 0 faizli ve ara ödemeli koşullar mevcut durumda.


444 0 989 


www.trendgumussuyu.com 


Yağmur KARA