18 / 05 / 2024

Trend Barbaros 2'de 150 bin dolardan başlayan fiyatlar!

Trend Barbaros 2'de 150 bin dolardan başlayan fiyatlar!

Temelleri bu ay atılacak olan Tren Barbaros İki projesi Göğüş İnşaat imzası taşıyor... Teslimlerinin 2013 yılında yapılması beklenen projede ağırlıklı olarak 1+1 daireler bulunuyor... Ayrıca projede kişiye özel ödeme planı uygulanıyor...


Göğüş Yapı tarafından Beşiktaş-Barbaros'ta tek blok halinde yükselen Trend Barbaros 2 projesinde bugün itibariyle satışlar başladı. 18 adet konutun yer aldığı Trend Barbaros İki projesinde 2+1 teraslı daireler ve ağırlıklı olarak 70 metrekarelik 1+1 konutlar yer alıyor. 


Teslimlerinin 2013 yılında yapılması beklenen Beşiktaş Trend projesi, üstün mimari, 1. sınıf inşaat kalitesi, akıllı sistem teknolojisi ile dikkat çekiyor. 



İkinci Barbaros Trend projesinde spa, fitness, lobby, home cinema, Türk hamamı, sauna, buhar odası, jakuzi, play-station odası, bilardo, dans stüdyosu, yoga-pilates odası, kareoke odası, parti odası, kiralık Vespa hizmeti, toplantı odası, business room, gökyüzü gözlem evi, Chef's room, sanat atölyesi, bahçe, barbekü alanı, puro ve şarap odası bulunuyor. 



Yapımına bu ay başlanacak olan Göğüş Trend Barbaros 2 projesi, alışveriş merkezlerine, üniversitelere, 5 yıldızlı otellere, tüm büyük iş merkezlerine, köprü bağlantı yollarına, saraylara, kafelere, Beşiktaş vapur iskelesine ve restoranlara yakın bir mesafed konumlandırılıyor. 



Trend Barbaros İki projesinde konutlar 150 bin dolardan başlayan fiyatlarla sunuluyor. Şirket bünyesinde yüzde 30 ve yüzde 50 peşinatla 12 ay 0 faizle vade ve banka kredisi imkanı bulunuyor. Ayrıca projede ara ödemeler kişiye özel olarak şeklediliyor.



444 0 989

www.trendbarbarosiki.com


Yağmur KARA