TOKİ'nin emekliye İkinci Bahar Projesi'ne ilk gün rekor başvuru geldi!

TOKİ’nin ön talep aldığı 4 bin 354 konut için dün 4 bin 425 emekli başvuru yapıldı. En çok Bursa ve Sivas’tan başvuru olduğu görüldü. 17 ilde başvuru için uzun kuyruklar oluştu. Ön talep alımı 30 Aralık’a kadar devam edecek. Emekliler kimlik kartları ile ilgili bankalara başvurularını yapabiliyor.

Emekliler için düşük taksitle satılacak konutlara rekor ilgi geldi. Dar gelirli ve emeklilere konut üretimine hız kesmeden devam eden TOKİ, ‘ Emekliye 2. Bahar Projesi’ kapsamında 17 ilde 4 bin 354 konut için ön talepleri dünden itibaren almaya başladı.

TOKİ’nin ön talep aldığı 4 bin 354 konut için dün 4 bin 425 emekli başvuru yapıldı. En çok Bursa ve Sivas’tan başvuru olduğu görüldü. 17 ilde başvuru için uzun kuyruklar oluştu. Ön talep alımı 30 Aralık’a kadar devam edecek. Emekliler kimlik kartları ile ilgili bankalara başvurularını yapabiliyor. Ön talep toplanan iller ve konut sayıları şöyle: “Bursa-Nilüfer bin 200, Balıkesir-Bandırma-Edincik 32, Karaman-Kırbağ 400, Şanlıurfa-Akabe 304, Konya-Meram 499, Elazığ-Merkez 280, Amasya-Merzifon 150, Kütahya-İnköy 300, Afyonkarahisar-Merkez 300, Karabük-Merkez 426, Çorum-Alaca 35, Erzincan-Yoğurtlu 24, Gaziantep-İslahiye 31,  Giresun-Alucra 16, Muğla-Yatağan 79, Sivas-Yenimahalle 184, - Akıncılar 33, Trabzon-Vakfıkebir 47,  Çaykara 14 konut.”  TOKİ  Başkanı Mehmet Ergün Turan, emekliler ve dar gelirli vatandaşların 250 lira civarında düşük taksitlerle  yuva sahibi yapmak için faaliyetlerin hızlandırıldığını söyledi.

Star


Emekliye düşük taksitli ev mkanı!
TOKİ Bursa'daki emekli konutlarını tamamladı!
Kütahya İnköy TOKİ kura sonucu emekliye özel!
TOKİ'den emekliye ikinci bahar projesi!
Sakarya'daki emekliler konut projesi için TOKİ'den onay bekliyor!
TOKİ Kastamonu Merkez emekli kura sonuçları!
Emekliye İkinci Bahar Kampanyası kura çekilişleri ne zaman?
TOKİ Bingöl Emekli Konutları'nda son durum!