25 / 04 / 2024

TOKİ'den Karabük TÜED üyesi emeklilere ev!

TOKİ'den Karabük TÜED üyesi emeklilere ev!

Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, Derneğe üye emeklileri ev sahibi yapmak için TOKİ ile görüşmelere başladıklarını belirterek, TOKİ yetkililerinin konuya sıcak baktıklarını söyledi...


Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, Derneğe üye emeklileri ev sahibi yapmak için Toplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanlığı ile görüşmelere başladıklarını belirterek, TOKİ yetkililerinin konuya sıcak baktıklarını söyledi. 


Türkiye Emekliler Demeği Karabük Şubesi Celal Bulut, emeklilere hizmet kervanına bir yenisini daha eklediklerini belirterek, Demek üyesi emeklileri ev sahibi yapacaklarını, bu konuda da girişimlere başladıklarını söyledi.

 

Dernek Lokalinde konuyla ilgili olarak basın toplantısı düzenleyen Türki ye Emekliler Derneği Başkanı Celal Bulut; göreve geldiklerinden bugüne kadar emeklilere hizmetin en güzelini sunmak için var güçleri ile çalıştıklarını belirterek, bugün gelinen noktada bunu da büyük ölçüde başardıklarını söyledi. 


Şimdide Dernek üyesi emeklileri ev sahibi yapmak için kolları sıvadıklarını ifade eden Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, "Yüzü Nurlu, Eli nasırlı e mehillerimiz için ne yapsak azdır. Dernek olarak emeklilerimiz için hayırlı bir yola daha çıktık. Zaten göreve geldiğimizden bu tarafa da emeklilerimize ilkleri yapmanın, hizmet etmenin heyecanını aynen yine yaşıyoruz. Belki de Karabük tarihinde, emeklilerimizin tarihindeki en büyük olaylardan bir tanesi gerçekleşmek üzere. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'hin (TOKİ) emeklilerimize yapacağı toplu konutlarla ilgili olarak biz 15 gündür çalışmalar yapıyorduk. Bu çalışmalarımıza sayın valimiz çok büyük destekler verdi. Sayın Milletvekilimiz, sayın belediye başkanımız çok büyük destek verdi. Bunu İnşallah bizler Karabük'te gerçekleştireceğiz, bunun heyecanı içersindeyim. Bu emeklilerimiz için çok büyük bir hizmet. Sayın Valimize bunun müracaatını yaptık. Milletvekilimiz, Belediye Başkanımız bu işe çok olumlu bakıyorlar. İnşallah bu işi Karabük'te gerçekleştireceğiz, hedefimiz Karabük'te 3-4 bin gibi bir konutu emeklilerimize Toplu Konut İdaresi (TOKİ) vasıtasıyla kazandırmak. Bunda da Emekliler Derneğinin üyesi olmak gerekiyor ve emeklilerimiz bu konutlara kira öder gibi sahip olacaklar ama bunların fiyatını önümüzdeki günlerde açıklayacağım. Taksitler tahmini olarak 250-300 TL gibi bir fiyatla olacak. Evi olmayan dul ve yetimlerimize, evi olmayan emeklilerimize çok büyük bir fırsat. Onun için bu müjdeyi emeklilerimize veriyorum. İnşallah bu işin sonunu getiririz. 5000 Evler örneği ortada. Eğer 4-5 bin konut yapıldığı zaman Karabük'ün çehresi bir kez daha değişir. İnşallah başaracağız. Emeklilerimizin hayır dualarına talibiz. Sizin hayır dualarını almak için bu işleri yapıyoruz. İnşallah bu işi kısa zamanda gerçekleştiririz" dedi.

 

Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, konutların nereye yapılacağı ile ilgili olarak sorulan soruya "O bende saklı, aşağı yukarı yeri belli, Karabük'te yer sıkıntısı yok. Bunu şimdi açıklamam uygun olmaz. TOKİ'nin elemanları geldiği zaman duyulur, kesinleşir" diye cevap verdi. 


Karabük Postası



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016