05 / 05 / 2024

TOKİ Zeytin Dalı sosyal tesisi açıldı!

TOKİ Zeytin Dalı sosyal tesisi açıldı!

TOKİ Zeytin Dalı sosyal tesisi açıldı. 5 ay gibi bir kısa sürede yapımı tamamlanan TOKİ Zeytin Dalı Sosyal Tesisi hizmete girdi.


Bor Belediyesi tarafından yapımına başlanan TOKİ Zeytin Dalı sosyal tesisi açıldı.  Bor Belediyesi, ilçede bir projeyi daha hayata geçirmiş oldu. 


Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre vatandaşın ihtiyaçlarına ve çağın gerekliliklerine uygun olarak tasarlanan Toki Zeytin Dalı Sosyal Tesisi toplam 2690 metrekare olup, içerisinde 8 adet dükkan, 1 spor salonu, 1 büyük düğün salonu ve 1 küçük düğün salonu olmak üzere tasarlandı.


Sosyal tesisin ilçeye çok büyük artısı olacağını dile getiren Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, "Toki ve Saltuk mahallemizin bu eksikliğini biliyorduk ve ekibimizle birlikte hemen çalışmalara başladık. 5 ay gibi kısa bir süre zarfında yapımını tamamladığımız bu tesis ile birlikte bir eksikliği daha gidermiş olduk. Vatandaş odaklı çalışmalarımıza ara vermeden devam ederken hemşerilermizin düğün merasimlerini gerçekleştirmeleri için hizmete sunmuş bulunmaktayız. İlçemize hayırlı uğurlu olsun dileklerimi iletirken ilçemiz menfaatleri doğrultusunda yeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceğimizi belirtmek isterim" diye açıklama yaptı. 




Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016, Yeni konut projeleri