19 / 03 / 2024

TOKİ Şuhut 2. Etap tamamlanıyor!

 TOKİ Şuhut 2. Etap tamamlanıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 2. etap konutlarında sona gelindi. Proje Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’un girişimleri neticesinde hayata geçiriliyor.


Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt'un konu ile ilgili yaptığı açıklama şöyle; “412 konutun hak sahiplerine teslimi için neredeyse sona gelindi. 23 Mayıs-8 Haziran 2018 tarihleri arasında hak sahibi vatandaşlarımız anahtarlarını teslim almış olacak.  TOKİ  2. etap ilçemize, ailelerimize ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun” 


Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; 412 ailenin ev sahibi olmasına vesile olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Bozkurt, “Yıllardır atıl bir kurum olan TOKİ’yi bugün 1 milyondan fazla konut yapan bir kurum haline getiren Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Hükümetlerimize ilçemize adına teşekkür ediyorum. Yıllardır ev sahibi olmanın hayalini kuran vatandaşlarımızın hayallerinin gerçeğe dönüşmesine vesile olmaktan son derece mutluyuz. Projenin hayata geçmesinde büyük emek ve desteği olan hemşehrimiz Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Sayın Veysel Eroğlu bakanımıza, başbakanımıza ve tüm kurum ve kuruluşlara bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.


Ayrıca Başkan Bozkurt, hak sahiplerinin konut teslim süreciyle alakalı belediye TOKİ irtibat bürosunda detaylı bilgi alabileceklerini de sözlerine ekleyerek, “Vatandaşlarımız belirlenen 23 Mayıs - 8 Haziran tarihleri arasında anahtarlarını alabilecek. Konut alıcıları program çerçevesinde il olarak Ziraat Bankasına KDV tutarını yatıracak. Akabinde TOKİ şantiyesinde teslim işlemleri için gerekli olan evraklarla birlikte anahtarlarını alabilecekler” diye açıklama yaptı. 



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016