29 / 03 / 2024

TOKİ Sincan Saraycık kura çekilişi yapıldı!

TOKİ Sincan Saraycık kura çekilişi yapıldı!

TOKİ ve Sincan Belediyesi tarafından yürütülen Sincan Saraycık GÖB Kentsel Dönüşüm projesinde kura çekilişi sonuçları açıklandı.


TOKİ ve Sincan Belediyesi tarafından yürütülen “Sincan Saraycık GÖB Kentsel Dönüşüm projesi” kapsamında inşa edilen bağımsız bölümlerin tespiti için kuralar çekildi.  


TOKİ ve Sincan Belediyesi tarafından yürütülen “Sincan Saraycık GÖB Kentsel Dönüşüm projesi” kapsamında inşa edilen bağımsız bölümler için kuralar çekildi. Kura çekiliş programına  Ankara  Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna ile Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan ve  TOKİ  Başkan yardımcısı Ömer Bulut katıldı.


Haber Ankara Gazetesi'nde yer alan habere göre, hak sahipleri noter huzurunda çekilen kura sonucunda belirlendi. Ankara Belediye Başkanı Mustafa ve Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, ev sahibi olmak isteyen vatandaşların hayallerine ortak oldu. 


Açılış konuşmasını yapan Ercan “Örnek teşkil eden bir uygulama ile Saraycık yeniden ayağa kalktı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna da çok emek sarf etti. Desteklerinden dolayı Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


Sincan Saraycık GÖB Kentsel Dönüşüm projesi 3 bölgeden meydana geliyor. Proje, 1. bölge 1. etapta 966 konut, 14 iş yeri, 1 cami; 1. bölge 2. etapta 979 konut, 12 iş yeri 1 cami ve 1 ilköğretim okulu, 1. bölge 3. etapta 822 konut, 8 işyeri, 1 cami; 2. bölge 1.etapta 1000 konut, 9 iş yeri, 2. bölge 2. etapta 891 konut, 12 işyeri, 1 cami, 3. bölge 1. etapta 541 konut, 10 işyeri, 1 cami ve 1 imam hatip lisesi, 3. bölge 2. etapta 502 konut olmak üzere toplam 5701 konut , 65 ticaret, 2 okul ve 5 camiden meydana geliyor.




Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016, Yeni konut projeleri