24 / 04 / 2024

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap teslimleri!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap teslimleri!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap projesinde yer alan 472 adet konuttan satışı gerçekleştirilen 72 konutun teslim işlemleri 03/09/2018 – 28/09/2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek.


Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap'ta konut teslimleri TOKİ tarafından hazırlanan ve ilan edilen “Konut Teslim Programı” çerçevesinde KOLTEK Müşavirlik A.Ş aracılığı ile gerçekleştirilecek. Konut teslimleri Şanlıurfa Viranşehir Şantiyesinde yapılacak.


Kendisine bildirilen günden başka bir günde konut teslimi için başvuruda bulunan konut alıcılarının işlemleri, geldikleri gün için belirlenmiş konut alıcılarının işlemleri tamamlandıktan sonra yapılabilecektir.


3065 sayılı KDV kanunu gereğince teslim işlemi nedeniyle Katma Değer Vergisi doğduğundan, alıcılar tarafından T.Halk Bankası A.Ş. Viranşehir Şubesi’ne KDV tutarı ödenecek ve ödeme dekontu/faturanın bir örneği konut teslim anında Müşavir firmaya alıcılar tarafından ibraz edilecektir. Bankaca yapılacak

KDV tahsilatlarının belli bir düzen içerisinde gerçekleştirilmesini sağlamak üzere konut alıcıları teslim tarihinden 1 gün önce aynı saatte ilgili Banka şubesine davet edilecektir. KDV bedelinin yatırıldığına dair belge veya dekont ibraz edilmeden kesinlikle teslim işlemi gerçekleştirilmeyecektir. 

 



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016