TOKİ Konya Meram Gödene projesinde taşınmazların satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek.
TOKİ Konya Meram Gödene'de işyerlerinin başvuruları, 06 Nisan 2018 - 29 Haziran 2018 tarihleri arasında anılan bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecektir.
İşyeri seçimini yapan alıcılar yüzde 10 peşinat 120 ay vade uygulaması çerçevesinde peşinatlarını /peşin ödemesini ilgili banka şubelerine yatırarak Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalayacaklar.
Borç bakiyesi ve aylık taksitler her yılın Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda iki kez, bir önceki 6 aylık dönemdeki memur maaş artış oranı, dikkate alınarak İdarece belirlenecek oranda artırılacaktır. İlk taksit ödeme tarihi Sözleşme imzalama tarihini takip eden bir sonraki ay olup, ilk 6 aylık dönemsel artış Temmuz 2018 tarihinden itibaren başlatılacaktır.
Satış fiyatları için tıklayın