18 / 04 / 2024

TOKİ Kırklareli'de emekliler için konut inşa edecek!

TOKİ Kırklareli'de emekliler için konut inşa edecek!

AK Parti Milletvekilleri Ramazan Carı, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir, Kırıkkale'de emeklilerin merakla beklediği TOKİ hakkında müjdeyi verdi...


Türkiye Emeldiler Derneği Kırıkkale Şubesi'nin gayretleri sonucu gündeme gelen ve siyasilerin duruma el atmasıyla birlikte gerçekleşmesi için somut adımların atıldığı, 'Emekliler İçin TOKİ' çalışmalarında müjde bekleyenlere sevindirici haber geldi. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Milletvekili Demir, Yuva Mahallesi'nde bulunan 120 dönümlük  TOKİ  arazisinin Milli Emlak Müdürlüğü tarafından tescilinin yapıldığını duyurdu.


TOKİ'NİN İKİNCİ BAHAR PROJESİ 


Ardından ikinci bir müjdeyi daha veren Demir, Türkiye genelinde bazı bölgelerde yaptırılması planlanan 'ikinci Bahar' projesine Kmkkale'nin de dâhil edildiğini söyledi. Demir, "Farklı şehirlerde aşamalı olarak hayata geçirilen konut projelerinden konut sahibi olmayan emekliler için yüzde 25 kontenjan ayınyor. Kampanyaya şehrimizin katılması için yoğun çabalar gösterdik ve bu çabalanmızın karşılığını olumlu şekilde aldık" dedi.



Manşet Kırıkkale



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016