29 / 04 / 2024

TOKİ Kepez’e 350 yataklı hastane inşa ediyor!

 TOKİ Kepez’e 350 yataklı hastane inşa ediyor!

Antalya Kepez Sütçüler bölgesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 52 dönümlük arazi üzerine inşa edilecek olan Kepez Devlet Hastanesi ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı...



TOKİ tarafından Kepez’e inşa edilecek yeni devlet hastanesinin temeli, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katıldığı törenle atıldı.


Antalya Kepez Sütçüler bölgesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 52 dönümlük arazi üzerine inşa edilecek olan Kepez Devlet Hastanesi ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene Bakan Müezzinoğlu ile AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu da katıldı. 


Törende konuşan Bakan Müezzinoğlu, AK Parti Hükümeti olarak 11 yıldır gece gündüz demeden millete hizmet ettiklerini, laf değil, iş ürettiklerini söyledi. Antalya'nın güneş ve kum turizminde söz sahibi olduğu gibi sağlık turizminde de bölgenin merkezi olabileceğini vurgulayan Müezzinoğlu, buna katkı sağlayacak Kepez Devlet Hastanesinin 29 Ekim 2015 tarihinde açılması için söz aldıklarını kaydetti.


AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu da Antalya'ya neredeyse her gün bir bakan geldiğini, gelen bakanların da ellerinin boş değil, müjdelerle geldiklerini söyledi. Çavuşoğlu, Antalya'da çok önemli tesislerin açıldığını dile getirerek, tesislerin hayırlı olmasını temenni etti.


Sütçüler Mahallesi'ndeki törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı ile vatandaşlar da katıldı.


Yaklaşık 80 milyon liranın üzerinde bir mali bedele yapılacak 350 yataklı hastanenin iki yıldan daha kısa bir sürede tamamlanması hedefleniyor.



Toki Haber

 



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016