03 / 05 / 2024

TOKİ Gemlik 1100 konutluk projenin temeli bu yıl atılıyor!

TOKİ Gemlik 1100 konutluk projenin temeli bu yıl atılıyor!

Gemlik Belediyesi'nin Cihatlı Mahallesi Gençlik Merkezi açılışına Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'da katıldı. Yılmaz, 1100 konutluk TOKİ projesinin temelinin bu yıl atılacağını söyledi...


Gemlik Belediyesi'nin "Gençler Bizim Geleceğimizdir, Geleceğimize Yatırım Yapıyoruz" Dedi. Cihatlı Mahallesi Gençlik Merkezi açılışına Ak Parti Bursa Milletvekili İsmet Su ve Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ile birlikte Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Müdür ve Amirlerinin yanı sıra çok sayıda davetli ve Cihatlı Mahallesi halkı katıldı. Cihatlı Mahallesi Muhtarı İsmail Altay, Gemlik Belediyesi'nin Mahalle Statüsüne dönüştürülen Köylere getirdiği hizmetler adına teşekkür ederek, Cihatlı Mahallesinin marka değerinin yükseltilmesinde de Refik Yılmaz başkanlığındaki Belediye yönetiminin büyük destekleri olduğunu ifade etti. Bozulan köy yolları ile ilgili beklentileri de anlatan Muhtar İsmail Altay, parke taşı ve kaldırım döşeme çalışmaları, Bölge Hastanesinin temelinin atılması, Mahalle Meydanı düzenlemesi ve Gençlik Merkezi çalışmaları adına Refik Yılmaz'a teşekkür etti. 


Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'da, "Cihatlı Mahallesi daha yaşanabilir bir kent olacak. Bu Mahalleye güzel bir kent inşa edeceğiz" diye başladığı konuşmasında, ilk etap  TOKİ  çalışmalarının tıpkı Bölge Hastanesi temel atma hizmeti gibi Cihatlı Mahallesi sınırlarından başlayacağını müjdeledi. 1 100 konutluk TOKİ proje çalışmalarının yürüdüğüne dikkat çeken Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, "Yer devri projeleri hazır. Bu yıl içinde temeli atacağız" dedi. "Şehirde ne varsa köylerde de o olacak" sloganıyla yola çıktıklarını hatırlatan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, her köye meydan, spor tesisi, futbol sahası, gençlik merkezleri gibi önemli yatırımlar yaptıklarını anımsatarak, TOKİ projesi kapsamında yapılacak çalışmalarda da Cihatlı Mahallesinin okul, sağlık tesisi, spor tesisi ve futbol sahasına kavuşacağını vurguladı. 


Ak Parti Bursa Milletvekillerine, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve ekibine uyumlu çalışma, yatırım ve destekleri adına teşekkür eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, "Ne kadar hizmet ve yatırım üretebilirsek, o kadar bahtiyar oluruz" diye konuşmasını tamamladı. 


Önce Vatan




Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016