17 / 05 / 2024

TOKİ Erzincan Çukurkuyu başvuruları!

TOKİ Erzincan Çukurkuyu başvuruları!

2+1 ve 3+1 şeklinde daire seçeneklerine sahip olan TOKİ Erzincan Çukurkuyu Konutları içn başvurular 30 Eylül'e kadar devam edecek. Peki TOKİ Erzincan Çukurkuyu başvuruları ne zaman başlıyor?


TOKİ Erzincan Çukurkuyu başvuruları hakkında bilgi vermeden önce projeden kısaca bahsedelim. Toplamda 48 adet dairenin satışa sunulduğu projede fiyatlar 65 bin 316 TL 'den başlangıç gösteriyor. 


Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Erzincan Çukurkuyu Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 48 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor.


2 oda 1 salon ile 3 oda 1 salon şeklinde dairelerin yer aldığı projede ödeme koşullarına göre 7 bin 718 TL peşinatla ev sahibi olunuyor. Projede maksimum daire fiyatı 127 bin 427 TL'ye kadar çıkıyor.


TOKİ Erzincan Çukurkuyu Konutları'nda taksit ödemeleri 314 TL ile  903 TL arasında değişiklik gösteriyor. Projede satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş - Temerküz Şube Erzincan Merkez Şubesi tarafından yürütülecek. 


TOKİ Erzincan Çukurkuyu başvuruları! 

TOKİ Erzincan Çukurkuyu başvuruları yarından itibaren başlıyor ve 30 Eylül'e kadar devam ediyor. 


Erzincan Çukurkuyu TOKİ satış duyurusu için tıklayın

Erzincan Çukurkuyu TOKİ fiyat listesi için tıklayın



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016