28 / 03 / 2024

TOKİ Bursa'da 20 bin 871 konut hayata geçirdi!

TOKİ Bursa'da 20 bin 871 konut hayata geçirdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa Atatürk Stadyumu'nda düzenlenen mitingde konuştu... Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOKİ aracılığıyla Bursa'da toplam 20 bin 871 konut projesini hayata geçirdiklerini söyledi...


Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan,  TOKİ  aracılığıyla Bursa'da toplam 20 bin 871 konut projesini hayata geçirdiklerini aktardı. Erdoğan, 2002'ye kadar Bursa'ya 200 kilometre bölünmüş yol yapıldığını, buna 343 kilometre yol daha ekleyerek 543 kilometreye ulaştırdıklarını ifade etti. 


Otoyol ile İstanbul-Bursa arasının 2,5 saatten bir saate indiğine işaret eden Erdoğan, "Bay Kemal, Bay Muharrem. Bay Muharrem sen de tabii Yalova'dan İstanbul'a buraları kullanıyorsun. Sizin geçmişinizde böyle bir şey var mı? Yok." diye konuştu.


Bursa-Bilecik hızlı tren projesi hakkında da bilgi veren Erdoğan, Bursa-Bilecik hızlı tren projesinin yapımının tam gaz devam ettiğini söyledi. Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti;  "Ama bunlar karşı, 'istemezuk' diyorlar. Çünkü bunların tarihi böyle. İnşallah önümüzdeki yıl tamamlayıp hizmetinize sunuyoruz. Bu hızlı tren hattıyla Bursa'yı Bilecik'e, Sakarya'ya, İzmit'e, İstanbul'a, Eskişehir'e, Ankara'ya, Sivas'a, Erzincan'a ve Konya'ya, Polatlı kavşağından Afyon-Uşak-Manisa-İzmir illerimize bağlıyoruz. Bu hızlı tren hattı tamamlandığında Bursa-Eskişehir arası bir saat, Bursa-Ankara arası 2 saat 15 dakika, Bursa-İstanbul arası 2 saat 15 dakika, Bursa-Konya arası 2 saat 20 dakika, Bursa-Sivas arası ise 4 saate inecek." 



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016