29 / 03 / 2024

TOKİ Antalya'da emekliler için konut yapacak!

TOKİ Antalya'da emekliler için konut yapacak!

Tüm Emekliler Derneği Şube Başkanı ibrahim Tezcan, Antalya'da emekli olup da evi olmayanlar için 5 ayrı merkez ilçede TOKİ arsası aradıklarını belirtti...


Tüm Emekliler Derneği Şube Başkanı ibrahim Tezcan, Antalya'da emekli olup da evi olmayanlar için 5 ayrı merkez ilçede  TOKİ  arsası aradıklarını belirterek, Ankara'da yapımı devam eden misafirhane inşaatı sonrası projeyi hızlandıracaklarını söyledi.

 

Tüm Emekliler Derneği Antalya Şube Başkanı İbrahim Tezcan düzenlediği basın toplantısında derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi.300 bin emeklinin yaşadığı Antalya'da 13 bininin derneğe üye olduklarını belirten Tezcan, dernek genel merkezinin emeklinin daha rahat ve huzurlu bir yaşam sürmesi için önemli projelere imza attığını Balıkesir Erdek, Mersin'nde  Ankara  huzurevi ve misafir binaları yaptırdığını söyledi. 


Katkı payları kaldırılsın 

Antalya'da emekli olup bir evi olmayanları ev sahibi yapmak için iki yıldır uğraş verdiklerini belirten Tezcan, Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Aksu ve Döşemealtı'nda TOKİ arsası arayışlarının sürdüğünü söyledi. Tezcan yeni kurulacak hükümetten 2 maaş ikramiye isteyeceklerini ifade ederek, sağlık kuruluşlarında emekliden alınan katkı paylarının kaldırılması gerektiğini dile getirdi. 


Antalya İleri



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016, Satışa çıkacak projeler