16 / 04 / 2024

TOKİ Antalya' daki 33 bin seyirci kapasiteli stadyumu için açıklama!

 TOKİ Antalya' daki 33 bin seyirci kapasiteli stadyumu için açıklama!

TOKİ Antalya' daki 33 bin seyirci kapasiteli stadyumu için açıklama yaptı. Antalya TOKİ Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklama haberimizde yer alıyor.


Antalya TOKİ Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklama şöyle;



17 Ocak 2014’te (dün) bazı basın yayın organlarında yer alan haberler üzerine, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla açıklama yapılması ihtiyacı ortaya çıkmıştır.


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Antalya 100. Yılda 33 bin seyirci kapasiteli 2016 UEFA kriterlerine uygun modern stadyumun uygulama çalışmaları hızla devam etmektedir. 


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın TOKİ’yi hedef alan yıpratıcı beyanatları mevcut konjonktürle bağdaşmadığı gibi manidar olduğu da aşikârdır. Devlet eksenli hizmet veren kurumumuza yönelik yapılan her türlü olumsuz açıklamaların ilgililerin sorumluluğunda olduğunu ve kanuni haklarımızın saklı kaldığını hatırlatırız.


Ayrıca plan yapımına altlık teşkil edecek bilgi ve belgelerin İdaremize gönderilmesi için muhtelif yazılarımızla Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden talep edilmiştir. Hal böyleyken belediyenin, plan sürecinden haberdar olmadığı açıklamaları gerçeği yansıtmamaktadır.


Kamuoyunun bilgisine sunulur. 


Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı




Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016