02 / 05 / 2024

TOKİ Akdağmağdeni Konutları sahiplerine teslim ediliyor!

TOKİ Akdağmağdeni Konutları sahiplerine teslim ediliyor!

2013 Yılı içerisinde inşaatına başlanılan Akdağmadeni Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi işbirliği ile yapılan 3.Etap 432 adet konutun yapımı ve çevre düzenlemesi tamamlanarak teslim edilmeye başlandı...


2013 Yılı içerisinde inşaatına başlanılan Akdağmadeni Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi işbirliği ile yapılan 3.Etap 432 adet konutun yapımı ve çevre düzenlemesi tamamlanarak teslim edilmeye başlandı. 


Belediye Başkanı Suphi DAŞTAN konu ile ilgili yaptığı açıklamasında şunları söyledi. ‘’ Hükümetimizin desteği ,Belediyemiz ve Toplu Konut İdaresi işbirliği ile yapılan 3. Etap 432 konutun yapımı ve çevre düzenlemesi tamamlanarak teslim edilmeye başlanacaktır.Bugün Akdağmadenili hemşehrilerime vermiş olduğumuz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşamaktayım.İnanıyorum ki Akdağmadenimiz daha güzel hizmetlere ve daha güzel eserlere layıktır.

Toplumun temeli ailedir. Aile denince akla konut gelir.Ev olmadan aile olmaz .TOKİ ve Belediyemiz iş birliği ile İlçemize 1.Etap 192 konut 2.Etap 96 konut, 3.Etap 432 konut olmak üzere toplamda 720 konut , 1 Cami ve iş merkezi kazandırılmıştır.’’ Dedi.

Sözlerine devam eden Sayın Başkanımız ‘’ Dünyada mekan , ahirette iman ‘’ diye atalarımızdan gelen bir söz var. Allah bizlere dünyada hem mekanı hem imanı nasip etsin . Bu yapılan konutlar sayesinde vatandaşlarımız kira öder gibi ev sahibi olma hakkına sahip olmuşlardır. Biz göreve geldiğimizden bugüne, lafla değil eserle konuştuk.Allah bizi lafla konuşanlardan uzak etsin. Bundan sonra da Allah ömür verirse milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.Menzile yüz akıyla varmanın şartı hakkın rızasını kazanmaktır.Hakkın rızasını kazanmakta halkın rızasını kazanmaktan geçtiğini biliyoruz.Her zaman için duamız şudur Allah Devletimize ve milletimize zeval vermesin birliğimiz daim olsun , Allah ağız tadımızı bozmasın.

Bu yatırımlarda emeği geçen başta Eski Adalet Bakanımız Bekir BOZDAĞ olmak üzere milletvekillerimize , belediye meclis üyelerimize ve belediye personellerimize teşekkür ediyorum .

Bu duygu ve düşüncelerle Konutlarına kavuşacak olan vatandaşlarıma tekrardan hayırlı uğurlu olsun diliyor yeni konutlarında sağlıklı ,mutlu bir şekilde yaşamalarını Yüce Allahtan niyaz ediyorum.’’ diyerek sözlerini bitirdi.


Akdağmadeni Belediyesi




Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016