16 / 04 / 2024

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap başvuruları bugün başlıyor!

 TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap uygulaması kapsamında 189 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor...



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap uygulaması kapsamında 189 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. Satışa açılmamış olan proje kapsamındaki diğer konutlar da, bloklardaki doluluk oranı dikkate alınarak bloklar halinde satışa arz edilecek.



Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Ağrı Merkez Şubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 12 Aralık – 31 Aralık 2013 tarihleri arasında ilgili bankanın yetkili şubeleri tarafından kabul edilecek.



TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap 3+1 toplam 189 adet daire satışa sunuluyor. Projede yer alan en düşük konut fiyatı 94 bin TL, en yüksek konut fiyatı ise 140 bin 421 TL olarak belirlendi. 


Detaylı bilgi için buraya tıklayın



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016