TOKİ 36 ildeki 3 bin 618 konutu satışa sunuyor!

TOKİ, 36 ilde yer alan 3 bin 618 konutu dar gelirli, engelli, emekli ve şehit ailelerine özel imkanlarla satışa sunuyor.

TOKİ (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı), 3 bin 618 konutu satışa sunuyor. Satışa sunulan daireler emekli, engelli ve dar gelirli vatandaşlara yönelik olarak hazırlanıyor.

36 ilde yer alan konutların taksitleri 285 TL'den başlıyor. Konutların satışları dar gelirliye kurayla, orta gelirliye ise başvuru önceliğine göre yapılacak.

Posta Gazetesi'nden Hülya Çaylak'ın haberine göre,   bazı daireler sadece engellilere özel olarak satışa çıkıyor. Bu kapsamdaki konutlardan ev sahibi olmak isteyenlerden yüzde 40 engelli raporu isteniyor. 

Konut taksitleri ortalama emekli maaşı olan 1300 ile 2 bin lira gözetilerek düşük fiyatlardan başlayan fiyatlarla satılıyor. 

 

80 BİN LİRADAN BAŞLIYOR

Projelerde 1+1'den 4+1'e kadar farklı konuşi seçenekleri bulunuyor. En düşük peşinatın 5 bin liradan başaldığı projede en düşük ev fiyatı 80 bin 139 lira. Satışa sunulan gayrimenkullere başvurular Ziraat Bankası ve Halk Bankası'ndan gerçekleşecek.

İşte 36 ildeki 3 bin 618 konut....


TOKİ 21 ildeki 111 iş yerini satıyor!
TOKİ 11 ildeki 1.143 daireyi satıyor!
TOKİ binlerce konutu uygun fiyatlarla satıyor!
TOKİ 17 konut ve 199 iş yerini satıyor!
TOKİ 29 ildeki 161 arsayı satıyor!
TOKİ 26 ildeki 87 arsayı yarın satışa sunuyor!
TOKİ 26 ildeki 87 arsayı satıyor!
TOKİ'nin 20 ildeki 176 arsası bugün satışta!