26 / 04 / 2024

Soma'daki TOKİ Konutlarının inşaatı tamamlandı!

 Soma'daki TOKİ Konutlarının inşaatı tamamlandı!

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Özkan, Turgutalp Belediye Başkanı Ali Tulup ile birlikte Manisa Soma TOKİ evlerinde incelemelerde bulunarak yüklenici firma sorumlularından bilgi aldı.




Soma ilçesine bağlı Turgutalp Beldesi'nde şehrin hakim noktasına yapılan TOKİ evleri yapımında son aşamaya gelindi. Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Özkan, Turgutalp Belediye Başkanı Ali Tulup ile birlikte TOKİ evlerinde incelemelerde bulunarak yüklenici firma sorumlularından bilgi aldı. 


Çevre düzenlemeleri devam eden 104 konutluk TOKİ evlerinde incelemelerde bulunan Tulup ve Özkan, ikinci etap için şu ana kadar 500 kişinin sırada beklediğini vurguladı. 

İlk etabı tamamlanan 104 konutun hazır olduğunu söyleyen Turgutalp Belediye Başkanı Ali Tulup, "Vatandaşlarımız binaları görünce hayran kalıyor. 


Biz neden giremedik diye söyleniyor. 

Şimdi 2. etabı merakla bekleyen 500 kişi var. Bizde ilk etabın tamamlanarak kura çekimini bir an evvel yapmayı amaçlıyoruz. Peşinatı yatıranlar arasında kur'a çekimini yapacağız."dedi. 

Firma yetkilisi Abdullah Öztürk ise 12 dönümlük alan üzerinde 3+1 ve 2+1 olmak üzere 104 konutluk TOKİ evlerini 14 ayda tamamladıklarını belirterek, "Binalarımızda ısı yalıtımı ve çift cam re verilecek. Bu süre içinde ise biz eksiklerimizi tamamlayıp teslim edeceğiz. 


Turgutalp belediyesi ise istediği zaman kura çekimini yapabilir." dedi. 


Yeni Nesil



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016