18 / 04 / 2024

Şanlıurfa Karaköprü Basın Sitesi Konutları kura çekilişi yapıldı!

Şanlıurfa Karaköprü Basın Sitesi Konutları kura çekilişi yapıldı!

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde yapımı devanı eden Basın Sitesi konutları için yapılan kura çekiminde 240 üyeden Maşuk bölgesinde konut sahibi olacak 11 üyenin de konutları belirlendi...


Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde yapımı devanı eden Basın Sitesi konutları için yapılan kura çekiminde 240 üyeden Maşuk bölgesinde konut sahibi olacak 11 üyenin de konutları belirlendi.

 

Karaköprü  TOKİ  konutları kura çekiminde Maşuk Bölgesinden konut alamaya hak kazanan 11 üye, Şanlıurfa GAP Gazeteciler Cemiyeti merkezinde toplanarak, Şanlıurfa GAP Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kapaklı, Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat ve Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı Kamil Güler adına Halil Çini ile Gazeteci Miislüın Abacı'nın da hazır bulunduğu komisyon huzurunda kura çekimini gerçekleştirdi. 11 üyede aynı blokta daire sahibi oldular. 


Çekilen kura sonucunda; İbrahim Toru DG-1A Blok, Zemin kat 1 Nolu Daire sahibi olurken, Bozan Toprak DG-1A Blok 1. Kat 2 Nolu Daire, Cemal Aişeoğlu DG-1A Blok l.Kat 3 Nolu Daire, Harun Maral DG-1A Blok 2 Kat 4 Nolu Daire, Mutlu Güneş DG-1A Blok 2Kat 5 Nolu Daire, Nurhan Çini DG-1A Blok 3 Kat 6 Nolu Daire, Fethi Altını DG-1A Blok 3 .Kat 7 Nolu Daire, İbrahim Gaffar DGİA Blok 4. Kat 8 Nolu Daire, İsmail Gürtop DG-1A Blok 4. Kat 9 Nolu Daire, Müslüm Türk DG-1A Blok 5. Kat 10 Nolu Daire, Mithat Nebi Şengöz DG-1A Blok 5. Kat 11 Nolu Dairelerin hak sahibi oldular. 


Hazır bulunan Üyelerin ve Başkanların kendi elleriyle çektikleri kura sonucu belirlenen konut sahiplerinin listeleri Cemiyet Başkanları tarafından imza altına alındı. Tutanaklardan birer örnek konut sahiplerine verilirken, aslı da TOKİ Başkanlığına gönderildi. 


Kura sonuçlarının TOKİ Genel Merkezine ulaşmasının ardından 11 üye Karaköprü Ziraat Bankasına uğrayarak daha önce yatırmış oldukları 10.000 TL'yi konut fiyatlarının % 10 ve % 15'ine tamamlayacaklar ve Bankada belirlenmiş olan taksit miktarlarım da kendilerine söylenecek tarihten itibaren ödemeye başlayacaklardır. 


Cemiyet başkanları, konutların hayırlı olması dileğinde bulunurken, son günlerde Karaköprü ilçesinin en modem yöresi olarak dikkat çeken Maşuk1 taki TOKİ konutlarının, Karaköprü Basın Sitesindeki konutlardan 21 metrekare kadar daha büyük olduğu ve taksit ödemelerinin de, peşinat ödemelerine göre 120 ay, 132 ay ve 168 ay olarak kararlaştırıldığı belirtiliyor. 


GAP Gündemi



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016