25 / 04 / 2024

Nevşehir TOKİ yatırım planları değerlendirildi!

Nevşehir TOKİ yatırım planları değerlendirildi!

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliğinde şehir merkezinde halen devam eden ve yapılması planlanan yatırımlar değerlendirildi.


Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliğinde şehir merkezinde halen devam eden ve yapılması planlanan yatırımlar, Belediye Başkanı Atilla Seçen’in makamında düzenlenen bir toplantıda konuşuldu.


Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre gerçekleştirilen toplantıya AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, TBMM Milli Savunma Komisyonu üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen,  TOKİ  Kentsel Yenileme Dairesi Başkanı Gürol Konyalıoğlu ve Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Alevli’nin yanı sıra uzmanlar katıldı.


Nevşehir Belediyesi ile TOKİ işbirliği içerisinde şehir merkezinde yürütülen yatırımların yanı sıra, bundan sonraki süreçte yapılması öngörülen yatırımlar ele alınarak bu çalışmalara ilişkin açıklamalar yapıldı. 



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016