28 / 03 / 2024

Akyazı Belediyesi TOKİ Evlerinde mutlu sona çok az kaldı!

 Akyazı Belediyesi TOKİ Evlerinde mutlu sona çok az kaldı!

Akyazı Belediyesi TOKİ evlerinde mutlu sona çok az kaldı. Çalışmalarını gece gündüz aralıksız olarak yürüten TOKİ ekipleri Akyazı Belediyesi TOKİ evlerindeki 385 konutun büyük bir kısmı tamamladı


Akyazı Belediyesi tarafından TOKİ'ye devredilerek 46 dönümlük arazi üzerine yapımına başlanan 385 konutun büyük bir kısmı tamamlandı. 7 Nisan 2013 tarihinde temel atma töreni yapılan ve bu ay sonuna kadar bitirilmesi planlanan Akyazı Belediyesi TOKİ evlerinde ekipler gece gündüz çalışıyor. 


Sık sık TOKİ şantiye alanına giderek çalışmaları yerinde inceleyen Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı çalışmalar hakkında, "TOKİ konutları Akyazı'nınken önemli projelerinden biriydi. İlçemizin konut sorununa önemli ölçüde katkıda bulunacak olan Akyazı TOKİ evlerimizin inşaatında sona yaklaşılmak üzere. Soğuk Kış aylarını yaşadığımız şu günlerde TOKİ çalışanları büyük bir özveriyle çalışmalarını hızla yürütüyorlar. Bir aksilik olmazsa Akyazılı vatandaşlarımız evlerine en kısa zaman içinde kavuşacaklar. 


İNŞAATI YAKINDAN TAKİP ETTİK 

184 konut için şartname hazırlığı TOKİ tarafından gerçekleştirilecek ve halkımıza da duyurusu yapılacaktır. TOKİ ekiplerimiz tarafından hızla yürütülen inşaat çalışmalarını sık sık yerinde inceliyor ve aşama aşama her gün gelişmeleri yakından takip ediyoruz. TOKİ konutlarımızın tamamlanmasının akabinde Akyazı'mızda depreme dayanıklı, Doğalgazlı, ferah otoparkları olan çocuk parkları olan ve Akyazı'mız için çok önemli bir proje olan Toplu Konut projesi ile çevre düzenlemesi ile sosyal bir yaşam alanına kavuşacaktır. Bu büyük projemizden sonra da inşallah spor kompleksini de bitimine az kalan Ak Çarşımızın yanına yapacağız. Halkımızdan aldığımız güç ile projelerimizi bir bir gerçekleştiriyoruz gerçekleştirmeye de devam edeceğiz" bilgilerini verdi. 


Sakarya Adapostası Gazetesi



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016