1 Şubat 2018 Yozgat Medrese TOKİ kura sonucu tam liste!

TOKİ Yozgat Merkez Medrese Mahallesi 197 Adet Konut Kentsel Yenileme Projesinde kura sonucu tam liste olarak henüz açıklanmadı..

 

1 Şubat 2018 Yozgat Medrese TOKİ kura sonucu tam liste olarak henüz açıklanmadı. Kura çekilişi 1 Şubat'ta yapıldıktan sonra sitemizde yayımlanacak. 

TOKİ Yozgat Merkez Medrese Mahallesi 197 Adet Konut Kentsel Yenileme Projesinin başvuru işlemleri 10 – 19 Ocak 2018 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

TOKİ Yozgat Merkez Medrese “Konut Seçimi ve Gayrimenkul Satış Sözleşmesi” imzalama işlemleri 12 - 16 Şubat 2018 tarihleri arasında T.Halk Bankası AŞ. Yozgat Şubesinde, konut seçim işlemleri ise Projenin müşavir firması Renktaş Müşavirlik tarafından, Yozgat Merkez Medrese Mahallesi Şantiyesinde gerçekleştirilecektir.

3+1 ve 4+1 daireler bulunan TOKİ Yozgat Merkez Medrese projesinde 2 bin 432 TL'den başlayan taksitlele ev sahibi olunabiliyor. Projede konut fiyatları 291 bin 888 TL'den başlıyor. Projede 60 ay vade ve yüzde 50 peşinat imkanı sunuluyor.  

 

 


Dolar bugün kaç TL? İşte 28 Şubat 2022 dolar kuru!
Gümüş bugün kaç TL? İşte 28 Şubat 2022 gümüş fiyatları!
Konut fiyatları en çok hangi ilde arttı?
Konut kredisi faizleri Şubat ayının son haftasında ne oldu?
Değerli konut vergisinde ilk taksit ödemeleri başladı!
Değerli konut vergisinde beyanname dönemi!
3 maddede kira artış oranı Şubat 2021!
2021 Şubat ayı kira artış oranları belli oldu!