19 / 04 / 2024

Vialand'ın Operasyon Müdürü Cem Tuna oldu!

 Vialand'ın Operasyon Müdürü Cem Tuna oldu!

Türkiye’nin ilk dev temalı parkı VIALAND’in Park Operasyon Müdürü uzun yıllar Avustralya’da çalıştıktan sonra Türkiye’ye dönen Cem Tuna oldu...


Gürsoy Grup & Via Properties Ortaklığı girişimiyle hayata geçirilecek olan Türkiye’nin ilk temalı parkı VIALAND’in Park Operasyon Müdürü uzun yıllar Avustralya’da otel, turizm, inşaat ve temalı park sektöründe yönetilicilik pozisyonlarında görev alan Cem Tuna oldu. 


İstanbul Üniversitesi’nde Turizm ve Otel İşletmeciliği eğitimi aldıktan sonra kariyerine Marriott Resort’da ilk adımını atan Tuna, ardından Müşteri İlişkileri Müdürü olarak Swiss Otel’de çalışmaya başladı. 2006 yılında Avustralya’ya giden Tuna, dünyaca ünlü Dreamworld and White Water World Temalı Parkında Etkinlik Uygulama Müdürü olarak görev aldı. 2010 yılında Voyages Resorts’da aynı görevi üstlenen Tuna, son olarak Avustralya’da inşaat hizmetleri sunan Command Building Services’de çalıştı. Türkiye’nin ilk temalı parkını, alışveriş caddeleri ve gösteri merkezi konseptiyle bir arada sunan VIALAND’in park bölümünü yönetecek olan Tuna, turizm, temalı park, risk ve kalite yönetimi alanlarında birçok saygın sertifikaya sahip. 



0212 609 11 10


www.vialand.com.tr