25 / 04 / 2024

Tüm detayları ile Anadolu Çarşısı projesi!

Tüm detayları ile Anadolu Çarşısı projesi!

Anka Yapı imzasıyla Çayırova'da hayat bulacak olan Anadolu Çarşısı esnafın yeni gözdesi olmaya aday. Şaadet Temel, proje bittiğinde hem ev sahibi hem de iş sahibi olmak isteyenlerin yüzünün güleceğini belirtti.


15 bin metrekarelik alanda yükselecek projenin tanıtım toplantısında konuşan Anka Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şaadet Temel, proje bittiğinde hem ev sahibi hem de iş sahibi olmak isteyenlerin yüzünün güleceğini belirtti. 


BU ÇARŞI BAŞKA ÇARŞI NEDEN ANADOLU ÇARŞISI

Bir projeden daire ya da ticari ünite satın almak için bir çok neden bir araya gelmeli. Haftabaşında tanıtılan Anadolu Çarşısından dükkân satın almayı düşünenlerin akıllarındaki sorulara cevap verelim. 


PROJE NEREDE? 

Çayırova'da konumlanan proje; Sabiha Gökçen Havalimam'na 10 dakika, sanayi sitelerinin merkezi GOSB'a 5 dakika, Sabancı Üniversitesine 15 dakika mesafede yer alıyor. 


KİMLERE HİTAP EDİYOR? 

Geleceğe yatırım yapma planı olup yer arayan İstanbullu esnaf ile bölge halkına hitap ediyor. 


PROJENİN FARKLI YÖNE NEDİR? 

Anadolu Çarşısı'nın projesi çizilirken Avrupa'nın tanınmış kent pazarları örnek alındı. Alışverişte 360 derece sokak deneyiminden yola çıkılarak paralel geçişler ve köşe dükkanlarla hem ticari hem de sosyal hayatı renklendirici öğeler öne çıkarıldı. Merkezin yıldızı olmaya aday günlük pazar konseptinde de ticaretle uğraştığı halde iş yeri olmayanlara günlük kiralama imkânı sunulacak. 


BAŞLANGIÇ FİYATI NEDİR? 

75 bin liradan başlayan dairelerle 90 bin liradan başlayan dükkânların yer alacağı projede 48 ay vade ile ödeme kolaylığı sağlanıyor. 


Yeni Akit