28 / 03 / 2024

River Plaza, Leed Gold Sertifikası'na aday oldu!

River Plaza, Leed Gold Sertifikası'na aday oldu!

River Plaza, çevreci Leed Gold Sertifikası adaylığı ile sürdürülebilir bina olma özelliği taşıyor. River Plaza, İstanbul ’un en önemli iş merkezi olan Levent’te iş hayatının yeni merkezi olma yolunda ilerliyor.


Özdilek Holding’in iş dünyasının kalbi Büyükdere Caddesi’nin en bilinen ve en rahat ulaşılan lokasyonunda hizmete sunduğu River Plaza,  İstanbul  ’un en önemli iş merkezi olan Levent’te iş hayatının yeni merkezi olma yolunda ilerliyor. Dünyanın en prestijli şirketlerini bir araya getiren River Plaza 32 katlı, toplam 35.000 m2 kiralanabilir alanıyla iş dünyasının yeni gözdesi konumunda. Merkezi lokasyonuylada dikkat çeken River Plaza, İstanbul’un en bilindik ve ulaşılabilir ‘Levent’ lokasyonunda yer alıyor.


River Plaza, profesyonel bina yönetimi, üst düzey güvenlik sistemleri ve tam otomasyonlu bina yönetim sistemleri sayesinde kullanıcı ve ziyaretçilerine eşsiz bir çalışma ortamı sağlıyor.

 

İstanbul’un Her Yerinden Rahat Ulaşım İmkanı

Levent bölgesinde tek katta 1.369 m2 ile en geniş ofis alanını sunan River Plaza, özellikle büyük ve geniş ofis arayanların ilk tercihi olabilecek nitelikte. Üstelik River Plaza’da ulaşım da son derece rahat. İstanbul’un karmaşık trafiğine girmeden plaza ile bağlantılı metro hattı sayesinde plaza sakinleri, dış alana çıkmadan, herhangi bir bağlantı yoluna gerek duymadan metro ile Kartal ve İstanbul Atatürk Havalimanı güzergahında gitmek istediği yere kolayca ulaşabiliyor. Ayrıca, inşaatı devam etmekte olan Levent –Hisarüstü metro hattının ilk durağının bu noktada olması planlanıyor. 


LEED Gold Sertifika Adayı Çevreci Bina

Modern mimarinin en yenilikçi çizgilerini buluşturan yapı, LEED Gold Sertifikası adaylığı ile sürdürülebilir binalardan biri. Doğaya ve canlıya dost sistem ve malzemelerin yer aldığı projede ortak alanlarda yüksek kalite doğal zemin taşı kullanılıyor. Gelişmiş bina otomasyon sistemine sahip River Plaza’da profesyonel bina yönetimi de mevcut. Modern ve çağdaş yaşam tarzıyla dikkat çeken River Plaza’da yaşam, iş ve keyif hepsi bir arada.

 



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Satışa çıkacak projeler