18 / 04 / 2024

Ofis Park Gaziemir için ön talep toplanıyor!

 Ofis Park Gaziemir için ön talep toplanıyor!

36 adet ofisten meydana gelen Ofispark Gaziemir projesinde satışlar 1 ay sonra başlayacak. Koç İnşaat Ofis Park Gaziemir için ön talep toplanıyor.


Koç İnşaat tarafından hayata geçirilen Ofis Park Gaziemir projesi lokasyon olarak İzmir'de konumlandırılıyor. 36 adet ofisten meydana gelen Ofis Park Gaziemir projesinde ön talep dönemi başladı.


Ofis Park Gaziemir projesinde yer alan ofisler 85 metrekare ile 255 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip. Koç İnşaat Ofis Park Gaziemir projesinde kapalı ve açık otoparklar yer alıyor.


Ofis Park Gaziemir projesi lokasyon olarak Gaziemir merkeze 600 metre, metro istasyonu ve çevre yoluna 150 metre, Optimum Outlet'e ise 500 metre, havaalanına 4 kilometre,  Konak merkeze 9 kilometre mesafede konumlandırılıyor. 


İzmir Ofis Park Gaziemir projesinde 7/24 güvenlik, mağazalar, merkezi sistem klima, ortak toplantı salonu, danışma ve giriş alanı bulunuyor. Projede inşaat çalışmaları 1 ay sonra başlayacak, teslimler ise inşaat başladıktan 1 yıl sonra yapılacak. 


Ofis Park Gaziemir iletişim bilgisi:

Telefon: 0232 220 47 48

Web: http://www.ofisparkgaziemir.com/

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com