24 / 04 / 2024

Metrowin Tower'da 229 bin liraya 65 metrekare satılık ofis!

 Metrowin Tower'da 229 bin liraya 65 metrekare satılık ofis!

Mteropolist Yapı'nın hayata geçirdiği ofis projesi olarak konumlandırılan Metrowin Tower'da 229 bin liraya 65 metrekare satılık ofis seçenekleri sunuluyor...


İstanbul’da gelişen iş potansiyeline paralel olarak değişen ofis kültürü ve yabancı yatırımcıların Türkiye’ye ilgisinin artması yeni nesil ofislere olan ilgiyi her geçen gün artırıyor. A + olarak adlandırılan bu ofisler sundukları hizmetlerle 5 yıldızlı otelleri aratmıyor. Sadece işinize değil yaşamınıza da değer katacak şekilde tasarlanan yeni nesil ofisler günlük hayatta ihtiyaç duyabileceğiniz her şeyi içerisinde barındırıyor.


Son dönemde özellikle metropollerde ticari gayrimenkullerin daha fazla prim yaptığını söyleyen Metropolist Yapı&Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Derbazlar, pek çok yatırımcının ofis ve mağaza almaya yöneldiğini belirtiyor. 


Konutun ortalama amortisman süresinin 12 yıl olduğunu söyleyen Derbazlar, ofis ve mağazalarda bu sürenin 8 yıla kadar indiğini belirtiyor. Ofis ve mağazalarda arzın sınırlı olduğunu söyleyen Derbazlar, “Buna karşılık çok yoğun bir talep var. Bu da yatırımcılar için fırsat doğuruyor.  BDDK'nın ofis projelerindeki yüzde 50 kredi sınırını kaldırması da yatırımcı için sevindirici bir gelişme oldu” diyor.


Pendik’te inşasına başladıkları Metrowin Tower ile bölgedeki talebin karşılanmasına katkıda bulunacak olan Metropolist Yapı&Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Derbazlar,  birçok uluslararası firmanın bölgesel operasyon merkezini İstanbul'a taşıması şehirdeki üst segment ofis ihtiyacını artırdığının da vurgulayarak, dünya metropollerinde ofis metrekare satış ve kiralama verilerine göre iş hacminin daha düşük olduğu şehirlerde bile fiyatlar İstanbul’un çok üstünde olduğunu da sözlerine ekledi. Ekonomide iyileşmenin devam etmesi halinde, İstanbul’un bölgesel iş merkezi olma iddiasını sürdüreceğini kaydeden Derbazlar, uluslararası şirketlerin Doğu Avrupa, Afrika ve Ortadoğu bölge merkezi olarak İstanbul’u seçmesinin bunun en açık kanıtı olduğunu vurguladı. 


Derbazlar; “Dünyayı baz aldığımızda bir çekim merkezi olan İstanbul’un en cazip bölgelerinden biri Kartal ve Pendik bölgesi. Buralardaki yatırımlar alış fiyatları cazip olmak kaydı ile yatırımcısına orta ve uzun vadede kesinlikle kazandıracaktır. Biz de Metopolist Yapı&Gayrimenkul olarak bu ihtiyacı karşılamak amacı ile ideal ofisler sunmak için Metrowin Tower projesini hayata geçiriyoruz. Lansman tarihinin üstünden henüz bir hafta geçmesine rağmen ofislerin yüzde 30’unu sattık. Kartal ve Pendik bölgesinde bu yoğun talebi karşılamak için önümüzdeki aylarda yeni bir ofis projesini hayata geçirmek için de kolları sıvadık” diyerek sözlerini noktaladı. 


Metropolist Hakkında: Ömer Derbazlar ve Yakup Karagöz  tarafından 1995 yılında ATS Group adı ile temelleri atılan şirket, Rusya, Orta Asya ve Ortadoğu coğrafyasında hızlı tüketim ürünleri sektöründe ticaret operasyonunda aktif olarak yer aldı. 2008 yılından itibaren Türkmenistan’da ve Türkiye’de inşaat ve gayrimenkul sektörüne yönelen ATS Group, Sadıkoğlu İnşaat ile Çekmeköy ve Çamlıca’da konut projelerini , Ege Yapı ile  Kartal’da 32 katlı Residance bloğu ve 5 katlı Ofisten oluşan   Pega Kartal isimli projesini üstlendi.


2013’de Metropolist Yapı & Gayrimenkul markası doğdu. Metropolist Yapı & Gayrimenkul markasının tek başına ilk projesi Metrowin Tower 50 milyon TL maliyet bedeli ile Pendik’te yükselmeye başladı. 



Telefon: +90 (216) 680 17 00 

Web Adresi: www.metrowin.com.tr




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler