20 / 04 / 2024

Maslakno/1 Ofis Plaza projesinde teslimler 2014 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşecek!

 Maslakno/1 Ofis Plaza projesinde teslimler 2014 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşecek!

Maslakno/1 Ofis Plaza, her katında tek bir firma için tek kat ofis olma özelliğiyle, ofis katlarını 2014 yılının ilk çeyreğinde teslim ediyor. Yaşam katında toplantı salonları, kafe, sağlık merkezi gibi yiyecek ve ek hizmetler sunuluyor...


Maslakno/1 Ofis Plaza, her katında tek bir firma için tek kat ofis olma özelliğiyle, ofis katlarını 2014 yılının ilk çeyreğinde teslim ediyor. Maslak No/l Ofis Plaza Yönetim Genel Müdürü Murat Karaçay; İstanbul Merkezi İş alanında, Maslak bölgesinde yer İstanbul genelinde 3 milyon m2 artış gösterecek olan gayrimenkul kiralama hizmetleri sektörüne katkı sağlayacağını belirtti. 


Karaçay, aynı zamanda Maslak No/l olarak sunulacak tüm hizmetlerin kullanıcı odaklı ve sürekliliği olmasını hedefledik Kat sayısı Proje toplamda 26 kattan oluşuyor, Şirket yetkilileri 20 katın tek kat ofis olacak şekilde projelendirildiğine diğer 5 katın ise otoparka ayrıldığına dikkat çekti. Yaşam katında toplantı salonları, kafe, sağlık merkezi gibi yiyecek ve ek hizmetler sunuluyor. 


Bugün Gazetesi