20 / 04 / 2024

Köşeçarşı cadde dükkanları 188 bin TL'den satılıyor!

 Köşeçarşı cadde dükkanları 188 bin TL'den satılıyor!

Başakşehir merkezde beş ayrı caddenin birleştiği köşede bulunan cadde dükkanlar 6 Nisan 2013 tarihinde satışa açılıyor...


Başakşehir’in en merkezi konumu olan 1. Etap ve 2. Etap caddeleri ile Onurkent ve 9 adet hastanenin kurulacağı Sağlık Kent bulvarlarının birleştiği noktada yer alan Köşeçarşı, 6 Nisan 2013 tarihinde, muhammen bedel üzerinden satışa açılacak.


Farklı büyüklüklerde dükkan ve mağazaların yanı sıra 2 bin 400 m2 büyüklüğünde bir süpermarketin de yer aldığı projede cadde girişli dükkanların fiyatları yüzde 18 KDV dahil olarak 188.000 TL’den başlıyor. 5 Nisan 2013 tarihine kadar satış başvurularının kabul edileceği Köşeçarşı’nın satış koşulları www.kosecarsi.com internet sitesinden duyurulmaya başlandı.


İstanbul’un en hızlı gelişen ilçesi

Başakşehir ilçesi, temellerinin atıldığı 1995 yılından itibaren düzenli ve planlı kentleşmenin örneği olarak gösteriliyor. O dönemden bugüne pek çok modern şehirleşme örneği projelerin yapıldığı Başakşehir, Sağlık Bakanlığı’nca ihalesi tamamlanan dev Sağlık Kent, Olimpiyat Stadı ve çevresinde projelendirilen Olimpiyat Köyü, 1.5 milyonluk yeni şehir Kayaşehir, Biocity, Magnetcity gibi hükümetin vizyon projelerine de ev sahipliği yapıyor. Hızlı ve planlı şehirleşmeyle büyüyen bir ilçe olması ve büyük vizyon projelerine ev sahipliği yapması, Başakşehir’i son zamanlarda yatırımcıların en gözde yatırım bölgesi haline getirdi.


Başakşehir Belediyesi’nin bu gelişime paralel olarak başlattığı hasılat paylaşımı projelerinin ilki olarak 1. Etap ve 2. Etap bölgesinin tam ortasındaki arsasında geliştirilen Mavera Başakşehir projesinin yüzde 92’si henüz lansmanı bile yapılmamışken satılmıştı. “5 Yol 1 Köşe” sloganıyla kamuoyuna duyurulan ve 6 Nisan’da satışa çıkacak olan Köşeçarşı da bu projenin cadde dükkanları markası…


Başakşehir, Kadıköy’ü ikiye katladı!

Sahibinden.com’un Türkiye’nin beş büyük ilinde 2013’ün ilk iki ayına ait satılık ve devren işyerleri ile ilgili verilerinde en dikkat çeken sonuç, satılık işyeri kategorisinde en pahalı semtin İstanbul’da Başakşehir olması idi. Başakşehir’de satılık işyerlerinin ortalama fiyatı 1 milyon 200 bin TL olurken, Başakşehir'i Kadıköy’ün ortalama 624 bin TL ile izlediği açıklandı.


444 71 61


www.kosecarsi.com




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler