28 / 03 / 2024

Kartal Kule VİP satış günleri düzenliyor!

 Kartal Kule VİP satış günleri düzenliyor!

Eclipse iş jetlerini Amerika’da üreten şirketin ortağı EA Group, Anadolu Yakası’nın yeni cazibe merkezi ve Merkezi İş Alanı (MİA) Kartal’da gelişimin öncülüğünü üstlenerek, bölgenin ilk VIP ofis projesini 2013 Aralık Sonu itibari ile tamamlıyor...


Kartal Kule; E-5 Karayolu üzerinde, metronun Soğanlık çıkışında, dünyanın en büyük adliyesi olan Kartal Adalet Sarayı’nın yanı başında, geçtiğimiz yıl yolcu sayısındaki yüzde 26’lık rekor artışla dünyanın en hızlı büyüyen havalimanı ünvanını kazanan Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika, Pendik Marina’ya ve sahil yoluna 5 dakika mesafede merkezi bir konumda yer almaktadır.

 

Toplam 32.000 m2 inşaat alanına sahip olan projemizde 400 m2 lobi alanı,  400 m2 fitness alanı, 500 m2 toplantı, kongre ve fuaye alanı, 445 metrekare yemek ve balo salonu bulunmaktadır.

 

Akıllı bina sistemi, dijital arşivleme alt yapısı ve fiberoptik omurga Kartal Kule’yi adeta yapay bir zeka gibi yaşayan bir bina yapar. 7/24 uzman personel ve kapalı devre kamera sistemleriyle korunacak olan Kartal Kule’nın iç alanlarının güvenliği de kartlı geçiş sistemleri, parmak izi okuma ve retina tarama cihazları ile destekleniyor.

 

Ayrıca Kartal Kule’de back office, concierge, sekreterya hizmetlerinin yanı sıra, motor yat ve speed boat ile İstanbul’un her yerine deniz ulaşımı, VIP Limuzin araçlarla 24 saat transfer servisi gibi özel hizmetler yer almaktadır. Kapalı otoparkta elektrik şarj üniteleri gelecekteki arabalarınız için şimdiden tasarlandı.



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı