29 / 03 / 2024

Fer Yapı Prima Residence'ta peşinatsız ofis sahibi olma fırsatı!

Fer Yapı Prima Residence'ta peşinatsız ofis sahibi olma fırsatı!

Bugüne kadar pek çok projeyi başarıyla tamamlayan FerYapı, şimdi de yeni yıla yeni ofisle girmek isteyenler için Kasım 2015'te teslimlerine başlanan projesi Parima'yı; dekorasyonlu ve taşınmaya hazır şekilde yeni yıla özel kampanyayla sunuyor...


Bugüne kadar pek çok projeyi başarıyla tamamlayan FerYapı, şimdi de yeni yıla yeni ofisle girmek isteyenler için Kasım 2015'te teslimlerine başlanan projesi Parima'yı; dekorasyonlu ve taşınmaya hazır şekilde yeni yıla özel kampanyayla sunuyor. Kampanya kapsamında Merter E-5 üzerinde yükselen 'Parima'dan; peşinatsız, 4 yıl vadeyle ve 4.850 TL'den başlayan taksitlerle ofis sahibi olmak mümkün. 


'iTower', 'Istwest', 'Mai Residence' ve 'Premier Kampus Ofis' projelerine imza atan FerYapı, ulaşımı çok kolay bir lokasyonda ve ticaretin kalbi Merter'de inşasını tamamladığı 'Parima' ile yeni yıl kampanyasıyla iş dünyasının karşısına çıkıyor. E-5 üzerinde tarif gerektirmeyecek bir lokasyonda hemen teslim ve dekorasyonlu ofisler sunan FerYapı. yeni yıla yeni ofisinde girmek isteyenlerin iş yaşamına cazip imkanlarla yepyeni bir soluk kazandırıyor. Kampanya kapsamında 'Parima'dan; peşinatsız, 4 yıl vadeyle ve 4.850 TL'den başlayan taksitlerle ofis sahibi olmak mümkün oluyor. 


Ulaşımı kolay, merkezi lokasyonda, ferah, konforlu ve erişilebilir bir çalışma ortamına kavuşmak isteyenlerin karşısına cazip ödeme kolaylıklarıyla çıkan FerYapı; Parima'yı 'tarifi kolay, taşınması kolay, satın alması kolay' ofis konseptiyle sunuyor. 


Teslime hazır ofisler sunan 'Parima'; fıtness center, cafe lounge, back office concierge hizmetleri ve 8 ile 18 kişilik olmak üzere iki toplantı odasına sahip bulunuyor. Parima; ofis çalışanlarının günlük ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik planlanan zemin kattaki ticari üniteleri ve her biri 970 m2'den oluşan 16 kat ile toplamda 15.500 m2' lik alana sahip. 


www.parimamerter.com


Ticaret Gazetesi (İzmir)



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler