28 / 03 / 2024

Denizli Skycity 2017'de teslim!

Denizli Skycity 2017'de teslim!

Şehrin merkezinde Ankara, izmir ve Antalya yollarının kesiştiği noktada, otogara komşu olan iş merkezinin neredeyse yarısı bitmiş durumda.


Anahtar teslimi Nisan 2017'de gerçekleştirilecek Skycity, iş yaşamındaki alışkanlıkları değiştirmeye hazırlanıyor. Şehrin merkezinde Ankara, izmir ve Antalya yollarının kesiştiği noktada, otogara komşu olan iş merkezinin neredeyse yarısı bitmiş durumda. Skycity iş merkezini çağın teknolojilerini kullanarak, 'yeni nesil ofis' projesi olarak tasarladıklarını belirten Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Bensel, iş yaşamında farklılık yaratacakları vurgusunu yaptı. 



"Denizli, kentsel dönüşüm ile işve finans merkezi olacak" Kentsel dönüşüm kapsamında değişen Sümer Bölgesi'nin iş ve finans merkezi haline geleceğini belirten Ayşegül Bensel, doğru projelerin kazandıracağına inandıklarını anlattı. Türkiye'nin toplam tekstil üretiminin üçte birini gerçekleştiren ve sektörde etkili bir oyuncu haline gelen Denizli'ye yeni bir merkez kazandırdıklarının altını çizdi. 


Bensel. "Global Yatırım Holding iştiraki Pera GYO tarafından geliştirilen Sümerpark Evleri, Final Okulları, Sümerpark AVM ve Skycity projeleriyle başlayan dönüşüm; devlet, büyükşehir belediyesi ve Merkezefendi Belediyesi'nin sinerjisiyle genişletilecek.



Dünya Sektörel Ek



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri