29 / 03 / 2024

Business İstanbul'da iş hayatının tüm gereklerini karşılayan ofisler!

Business İstanbul'da iş hayatının tüm gereklerini karşılayan ofisler!

Geleceğin iş modeli için ideal ofisler, kent yaşamının merkez noktasında yer alan Business İstanbul'da yer alıyor. Business İstanbul, teknik özellikleriyle iş hayatının gerektirdiği tüm ihtiyaçların bir arada olmasını sağlıyor...


Business İstanbul, iş dünyasına sunduğu yüksek teknolojik donanımıyla fark yaratıyor. İş modeli kadar esnek seçenekler sunan Business İstanbul, teknik özellikleriyle iş hayatının gerektirdiği tüm ihtiyaçların bir arada olmasını sağlıyor, çalışma ortamına getirdiği mimari yorumla verim odaklı ofis sistemleri sunuyor. 


İş dünyasının zirvesinde yer almak isteyenler için tasarlanan ve Kadıköy'ün tam kalbinde yükselen Business İstanbul, yenilikçi mimarisi, konforu ve teknolojik ofis yaşamıyla iş dünyasına benzersiz bir alternatif sunuyor. İş hayatının merkezinde yer almasının yanı sıra kent yaşamının içinde olan konumuyla da fark yaratan Business İstanbul, işi hayata, hayatı işe getiriyor.


İşe hız katan teknik donanım

Yapı sektörünün güçlü aktörleri arasında yer alan SVR Gayrimenkul Yatırım tarafından hayata geçirilen Business İstanbul, iş dünyasına prestij ve verim kazandıran ileri teknolojik donanımıyla fark yaratıyor. Arşiv alanları, her türlü teknolojik donanıma sahip toplantı odaları, copy center, kırtasiye ve geniş kapsamlı destek hizmetleriyle iş yaşamına hız kazandıran verimli bir ortam sunuyor.


Business İstanbul'da değişen ihtiyaçlara uygun ve büyüklükte en ideal seçeneklerin sunulduğunu ifade eden SVR Gayrimenkul Yatırım yetkilileri, ofislerin Shell&Core" tarzında ve şirket yöneticileri ile iş sahiplerinin hayalini kurduğu konfor ve verimliliğin bütünleşik olarak tasarlandığına vurgu yapıyorlar. 


Hayatın merkezinde

İş dünyasının zirvesinde yer almak isteyenler için tasarlanan Business İstanbul'un konsepti yalnızca kent merkezinde olmaya değil, ticaretin, üretimin, gelişmenin ve hayatın tam merkezinde yer almaya dayanıyor. Bununla birlikte, ofis yaşamına dair en ileri teknolojik olanaklara ev sahipliği yapan Business İstanbul, iş modeli kadar esnek seçenekler sunarak firmalara yüksek prestij kazandırıyor. 


E-5 Göztepe üstünde inşa edilen, metro, metrobüs ve  Marmaray  bağlantılı ve Avrasya Tüneli çıkış noktasında yer alan Business İstanbul, 1440 ile 1505 m2 arasında değişen ofis katları, ileri teknolojik donanımı, her çeşit alışverişe imkan sağlayan çarşısı ve eğlence merkeziyle iş dünyasına keyfi, konforu ve kent genelinde her lokasyona ulaşım kolaylığı da sağlıyor.


Güvenlik önlemleriyle de uluslararası yüksek standartları iş dünyasına kazandıran Business İstanbul, risk faktörlerine imkan tanımıyor. 7/24 kontrollü araç ve yaya girişi, kapalı devre güvenlik kamerası sistemi, görüntülü intercom sistemi, yangın ve duman alarmı gibi güvenlik önlemleri en ileri teknoloji gözetilerek gerçekleştiriliyor. 


Diğer yandan, Türkiye deprem yönetmeliğinde yer sarsıntılarına karşı önlemler yer alıyor, dikey sarsıntılara karşı bir hesaplama bulunmuyor. Türkiye'de muhtemelen 2016 yılbaşından itibaren hem yatay hem de dikey hesaplamalara geçileceğini ifade eden SVR Gayrimenkul Yatırım yetkilileri, Business İstanbul'un ise her iki hesaplama dikkate alınarak gerçekleştirildiğini, bu bakımdan güvenlik açısından benzeri projelerle kıyaslandığında bir kademe önde olduğunun da altını çiziyorlar. 



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler