29 / 03 / 2024

BeyoğluLook projesinin yarısı satıldı!

 BeyoğluLook projesinin yarısı satıldı!

İstanbul’un kalbi Beyoğlu’nda hayata geçen BeyoğluLook projesinin inşaatı hızla yükseliyor. Lokasyon avantajı, ulaşım kolaylığı, ayrıcalıklı hizmetleri ve mimarisi ile yoğun ilgi gören ofis ve studio projenin satışları yüzde 50 oranında tamamlandı..



Şehrin tam merkezinde yaşamayı ve çalışmayı sevenler için 110 milyon TL’lik bir yatırımla hayata geçen BeyoğluLook ofis ve studio projesi büyük ilgi görüyor. İstanbul’un yenilenen çehresinde değişen ihtiyaçlara cevap verebilecek şekilde tasarlanan projede, 40 metrekareden 1000 metrekareye kadar alternatifli ofis ve studio alanları sunuluyor. Kaba inşaatı biten, satışları ise yüzde 50 oranında tamamlanan BeyoğluLook projesinde, bağımsız birimlerin metrekare fiyatı 4 bin dolardan başlıyor.


BeyoğluLook’ta erken teslim 


Nar Yatırım İcra Kurulu Üyesi ve As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert inşaatın öngördüklerinden daha hızlı ilerlediğini belirterek; “Bulunduğu lokasyon ve sunduğu avantajlı hizmetler bakımından projemiz kendini 140 ayda amorti edecek. Şu an ortalama metrekare fiyatımız 4 bin dolar. Tamamlandığında bu rakam 6 bin dolarlara çıkacak. Projenin kaba inşaatını tamamladık. Teslim konusunda taahhüt ettiğimiz tarih Aralık 2014, ancak erken teslim söz konusu olabilir. Projemizi 8-9 ayda teslim edeceğiz” dedi. 


Özel Hizmetler BeyoğluLook’ta 

Lokasyonu ve proje özellikleri bakımından geniş bir kitleye hitap eden BeyoğluLook, bölgede ofisi olan ama daha kaliteli bir binada çalışmayı ve ana arterlere hızla ulaşmayı isteyenlerin tercihi oluyor. Back-office özelliği, Vale Parking, resepsiyon ve depolama gibi ayrıcalıklı hizmetler sunan BeyoğluLook, gayrimenkul yatırımı yapmayı planlayanlar için de benzersiz bir alternatif oluşturuyor. Projede ayrıca her ofis kendine özel teras alanına sahip


Toplam inşaat alanı 16 bin 500 metrekare olan proje, 4 kat yer altı, zemin ve 5 kat yer üstü + çatı katından oluşuyor. 55 stüdyo ve 40 tane 1+1 olmak üzere 95 ofis ve 19 mağazadan meydana gelen projede toplam 114 bağımsız bölüm yer alıyor. 




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri