19 / 03 / 2024

Ankara Altınoran'da home ofis satışları başladı!

 Ankara Altınoran'da home ofis satışları başladı!

Gayrimenkul yatırımlarında da ön sıralara yükselen Home Office'lerin, Altınoran kulelerinde ön taleple satışına başlandı. Sinpaş Yapı, kredi kullanmak istemeyen yatırımcılar için hazırladığı 48 aylık ödeme planı ile de fırsatlarını çoğaltıyor.



Ankaralıları Home Office kavramıyla tanıştırıyor Hızla yapımı süren ve Ankara'nın en büyük yaşam projesi olarak tamamlanması merakla beklenen Altınoran'da ön taleple satışlar başladı. 


Son dönemde yaşam tarzı olduğu kadar gayrimenkul yatırımlarında da ön sıralara yükselen Home Office'lerin, Altınoran kulelerinde ön taleple satışına başlandı. Sinpaş Yapı, kredi kullanmak istemeyen yatırımcılar için hazırladığı 48 aylık ödeme planı ile de fırsatlarını çoğaltıyor. 40 yıllık tecrübesini, şirketin temellerinin atıldığı şehir olan Ankara'ya taşıyan Sinpaş Yapı, bugüne dek özel sektör tarafından geliştirilen en büyük konut projesini Ankara'da hayata geçirirken, pek çok ilki de Ankara'ya taşıyor. 


ANKARA'NIN YENİ SİMGESİ 

Çankaya Oran'da 1 milyon 850 bin metrekare alan üzerinde yükselecek olan Altınoran, Başkent'in geleceğe dönük modern yüzü olmayı hedeflerken, Ankaralıları ilk kez modern Home Office kavramı ile de tanıştırıyor. Altınoran'da yer alan, Cumhuriyetin kuruluşunu ve 100. yılındaki büyük hedeflerini simgeleyen 1923 ile 2023 kuleleri ve her ikisinin arasında yükselen Cumhuriyet Kulesi, ay ve yıldızdan esinlenilen mimarisiyle Ankara'nın yeni simgesi olmaya hazırlanırken, ev ve işi bir arada yaşama konforu yanında bir çok mali avantajlarda sunmak üzere planlanan kuleler, aynı zamanda Ankara'nın ilk home office'leri olacak. 


HOME OFFICE TRENDİ 

Gayrimenkul yatırımlarında home officee son yıllarda tercih edilen yatırımların başında geliyor. Ankara'nın temalı en büyük yaşam projesi olarak tasarlanan Altınoran, hem şehir merkezine yakınlığı hem de sunduğu sosyal imkanlarla konut sahiplerine sıra dışı yaşam olanakları sunarken, home office katlarıyla yatırım yapmayı düşünenler için farklı ve kazançlı bir alternatif olarak da öne çıkıyor. 


HaberTürk Ankara






Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler