27 / 04 / 2024

Aktim 2 Kıraç tanıtılacak!

Aktim 2 Kıraç tanıtılacak!

Hadımköy bağlantı yoluna 400 metre yürüme mesafesinde yer alan Aktim 2 Kıraç projesi 113 bağımsız bölümden meydana geliyor.


Aktim 2 Kıraç projesi yapımı planlanan Kıraç metro istasyonuna 380 metre yürüme mesafesi, Hadımköy bağlantı yoluna 400 metre yürüme mesafesinde ve E-5 ve Tüyap fuar alanına sadece 1 dakikalık mesafede Bilgiçler Yapı imzası ile inşa ediliyor.



Arsa alanı 16 bin metrekare olan Aktim 2 Kıraç projesinde toplam inşaat alanı 43 bin metrekare olarak belirlendi. 


Aktim Ticaret ve İş Merkezi 2 projesi 113 bağımsız bölümden meydana geliyor. Proje yüksek tavanlı ve geniş kolon aralıklı dükkanlar, sanayi tipi ruhsatlı imalata, üretime, showrooma, depolamaya ve sanayi bölgesinde yer alması ile birlikte konutlara olan cephesinden ve cadde üzerinde yer almasından dolayı perakende ve ticari satışa uygun cadde dükkanlardan oluşuyor. 


Toplam 11 bin metrekarelik park alanı bulunan Aktim 2 Kıraç projesinde tek yönlü ve çift yönlü sirkülasyon yollarınının katlar arası birbirinden bağımsız olması merkez içi ulaşım kolaylığını sağlıyor.  


Aktim Ticaret ve İş Merkezi 2'de basın toplantısı, satış ofisinde gerçekleşecek.

 

Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nin ilki Akçaburgaz mevkiinin en merkezi arazisinde Esenyurt'ta Tem Otoyolu Hadımköy gişelerine 2 dakika mesafede yer alıyor.

Burada 46 bağımsız bölüm mevcut.


Aktim 2 Kıraç tanıtılacak!


Aktim 2 Kıraç tanıtılacak!



Tel: 444 32 62 

Web: http://www.aktimticaretmerkezi.com.tr