19 / 04 / 2024

Terrace Feri'de metrekaresi 4 bin 500 TL'ye!

Terrace Feri'de metrekaresi 4 bin 500 TL'ye!

Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerinden meydana gelen Terrace Feri'nin metrekare birim fiyatı 4 bin 500 lira olarak belirlendi...


2012 yılının Mayıs ayında teslimlerinin gerçekleştirilmesi planlanan Terrace Feri'nin inşaatına 2011 yılının ilk aylarında Şişli Feriköy'de başlandı. Proje İnanlar İnşaat imzası taşıyor.

Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerinden meydana gelen Terrace Feri'nin metrekare birim fiyatı 4 bin 500 lira olarak belirlendi.

Arsa alanına 2 bin metrekare, inşaat alanına 13 bin 481 metrekarelik alan ayrılan Terrace Feri'de alanları 48 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen 85 konut ile 3 ticari birim yer alıyor.

Mimar Harun Senegör tarafından tasarlanan Terrace Feri'de sosyal yaşamın kalbi olan Nişantaşı, Beyoğlu  ve Taksim'e çok yakın mesafede konumlanıyor. Proje Bir tarafta İstanbul'un tarihi, kültürel binalarının, kültür mozaiği oluşturan toplumsal yapısının göz alıcı bir kimlik kazandırdığı semti Bomonti-Feriköy, diğer tarafta kalabalık, canlı sokakları, trend mağazaları, galerileri, cafeleri, şık vitrinleriyle seçkin bir yaşam semti Nişantaşı… ‘Şehre sıfır' proje Terrace Feri, sunduğu farklı alternatifler ve barındırdığı tezatlarla kent yaşamını yeniden tanımlıyor. Hayatın merkezinde yeni bir hayat sunuyor.

Terrace Feri'de ev ortamının sıcaklığını ön plana çıkaracak özel tasarımlı lake kapılar kullanıldı. Sıcaklık, lamine kaplamalar ile evin tüm alanlarında devam ettirildi. Banyo, günün yorgunluğunu mutlu sona dönüştürecek keyifte tasarlandı. Terrace Feri'nin ankastre ocak, fırın, davlumbaz ve bulaşık makinesi ile birlikte sunulduğu ithal mutfakları ise yemek hazırlama sürecini eğlenceye dönüştürmeyi hedefliyor. 

İnanlar Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, Türkiye'nin dünyadaki gayrimenkul sektöründe 2. sırada yer aldığını belirterek İstanbul'un, Başbakanın açıkladığı Kanal İstanbul projeleriyle Dünya Başkenti olmaya aday bir kent olduğunu hatırlattı. Serdar İnan, İnanlar olarak her zaman İstanbul'un ruhuna ve yeni yaşam beklentilerine yönelik projeleri hayata geçirdiklerini, Terrace Feri'nin de hem kentin merkezinde olmasıyla dinamizmi, hem de içindeki bahçesi ve dinlenme alanlarıyla huzuru ve dinginliği sunmasıyla İstanbul'un yeni trendi olmaya aday olduğunu belirtti.

İnan, Terrace Feri'nin konumlandığı İstanbul'un tarihi semti ve yeni yaşam merkezinin sunduğu eşsiz senteziyle de çok özel bir proje olduğunun altını çizdi.


0.212.215 5030

www.inanlarinsaat.com.tr


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri