27 / 04 / 2024

Terrace Doğa'da 1 milyon 190 bin TL'ye!

 Terrace Doğa'da 1 milyon 190 bin TL'ye!

İnanlar İnşaat tarafından Zekeriyaköy'de inşa edilen Terrace Doğa'da 1 milyon 190 bin TL'den başlayan fiyatlarla...


İnanlar’ın yeni Doğa projesi Terrace Doğa, Zekeriyaköy’de doğayla iç içe, sıcak ve hayalleri süsleyen bir yaşam hediye ediyor. Sadece 36 şanslı ailenin yaşayabileceği haute – couture villaları ile Terrace Doğa, yeni yılda yeni yatırım sahiplerini bu fırsatı kaçırmamaya davet ediyor. Uluslararası Gayrimenkul Ödülü sahibi Terrace Doğa; Ekim 2013 tarihinde teslim edilerek, yeni yılda, şehrin merkezinde, doğanın sesini duymayı vaat ediyor. 


Evim güzel evim 

İlhamını doğadan alan müstakil hayat, insanın tüm duyularına hitap edecek şekilde tasarlandı. Terrace Doğa’da her villanın kendine özel bahçesi ve tercihe bağlı olarak göletler bulunuyor.  Suyun ve yeşilin yaşamın içine alındığı Terrace Doğa; sakinlerine İstanbul’un renkli dünyasına çok yakın ama şehrin gürültüsünden arınmış bir hayat stili sunuyor. Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nin Müstakil Konut ödülünü kazanan Doğa global gayrimenkul arenasından da takdir topluyor.  


Yeni Yıl’da Yatırım Fırsatı 

Terrace Doğa sakinlerine iş ve sosyal yaşamın tüm bağlarını günün her anına rahatça sığdırabilecekleri bir konfor sunuyor. İş dünyasının merkezi Maslak – Levent’e yakınlığı, İstanbul’un eğlence ve sosyal yaşam alanlarından İstinye’ye 15 dakika mesafede olması ve yakın bölgeye yapılacak olan 3. Havalimanı – 3. Köprü ise projenin cazibesini ikiye katlıyor. Bölgede yeşilin korunması üzerine alınan kararlar; Terrace Doğa’nın dokusunun gelecek yıllarda da korunacağının garantisini verirken yatırım değerini artırıyor.  


Proje Künyesi

Proje Sahibi: İnanlar İnşaat A.Ş

Mimari Proje: Loft Mimarlık 

Peyzaj Projesi: DS Mimarlık Peyzaj Mimarlığı Restorasyon San. ve Tic. Ltd. Şti

Proje Teslim: Ekim 2013

Proje İnşaat Alanı m2: 12.000 m2

Villa Sayısı: 36 Adet

Villa m2: 203 m2 ile 216 m2 aralığında, 4 farklı tipte 10 adet tek 13 adet ikiz villadan oluşmaktadır.

Proje Fiyat Bilgisi: 1.190.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Ödeme Seçenekleri: Banka kredisine uygun olup, sözleşmeli banka üzerinden 120 aya varan vadelerle konut kredisi kullanımı uygulanmaktadır. Ayrıca her müşteriye özel ödeme planı yapılmaktadır.


İnanlar Merkez Tanıtım Ofisi: 444 2002 Hakkı Yeten Cad. No:11 Fulya/Şişli /İstanbul


444 20 02

www.terracedoga.com 



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Satışa çıkacak projeler